HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu çözmelere bi çözüm bulun ben deliricem ya savunmasını yapın yada vuruşlarını düşürün 2-3 sura yeterli oluyor ölmek için buna bir çözüm bulun
Buyu çözmenın savunmasının yapılacagını pek düşünmüyorum ama birkaç itemimizde şimsege karsı dayanıklılık efsunu bulundurursak aldıgımız hasar buyuk olcude azalacaktır .
Şimşeğe Karşı Dayanıklılık : Rakibinizin kritik vuruş şansını belli bir oranda azaltır.
Şimşeğe Karşı Dayanıklılık : Rakibinizin kritik vuruş şansını belli bir oranda azaltır.
Bu çözmelere bi çözüm bulun ben deliricem ya savunmasını yapın yada vuruşlarını düşürün 2-3 sura yeterli oluyor ölmek için buna bir çözüm bulun
Birader çözmeler le ilgili açıklama yapılmıştır niye bakmadan zırt pırt bunu gündeme getiriyorsunuz.
Gereken açıklama yöneticiler tarafından yapılmış zaten
Shorty
Konu 24 saat de iyi tartışılmış duyan gelmiş heralde

Bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim aynı şeyi skype grubundada tartıştık.
Amacımız oyunda tekel becerilerin olması değil çözme eğer 4k vuruyorsa diğer becerilerinde 4k vurması gerekir yada tüm beceriler 2k vuruyorsa çözme 4k vuruyorsa normal seviyesi ne ise o seviyeye çekilir.
Şuan zaten planda şu tarihde bu değişiklik yapılacak diye bir not yok o yüzden çözmeyi oyundan silin gibi yersiz bir tartışma ortamı yaratılmasın ben zaten oyundaki arkadaşlarla skype üzerinden devamlı iletişim halindeyim insanların düşüncelerini almadan böyle bir değişiklik yapılmaz zaten
--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Şuda varki oyunun ve karakterlerinin özellikleri farklıdır savunmalarını tam yaparsan yatmassın 95 savunmaya savascı atak çarlar
15 16k atıyor ama aynı ataklı ninja karakter ise 95 sav a 2k, 3k atıyor aralardan saldırı degerlerinin fazla olması savaşcıda şimdi bunuda tutup neden savaşcının skillerinde saldırı degeri fazla diyemeyiz buda ona benzemiş size tavsiyem;
Öncelikle çözme olayı git gide düşürüldü zaten dahada düşürülmesi suralar arasında 1-1 vs lerinde düzensizleşmesi getirebilir.
Son zamanlarda yeni itemlerin çıkmasıyla dahada düşüşe geçti arkadaşlarında bu konu hakkında dedigi gibi buradan bilgi edinebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
5 beceri hasarına karşı koyma
10 beceri hasarına karşı koyma
Yaklaşık 15 beceri hasarına karşı koyma bide tabi bunların cevherleri de gelmiş durumda ki zaten çözmeler baya baya düştü.
Zaten bir adam savunma set dizerken full zekada koyamıyor çözmenin damage(verilen zarar) ı küpe ilede dahada düşmüştür, iki itemde zeka olmaması bile 5 k çözme yada 6k kritikli 10k 11k savunma setle bide bayrak farkları var düşman bayraklarda bu oranlar dahada düşüyor 4.600 çözme yada 9.500 ,800 falan yani bu çözme ayarları bile düşük geliyor benim adıma en iyi seviyesi bu oranda olsa gerek yinede yöneticiler gözlemlerlerse denerlerse durumda anlaşılır zaten akılda birşey kalmaz.
Büyük ihtimal sana dalan kişi full Sura setlik yani (yüksek becerili +full zekalı itemler) bu şekil dalmış olmalı yada sende Titan kalkan, yakut küpe olmamasıdır. Bu konu üzerinden
buradan yardım alabilir ve bilgilenirsiniz.Bu olay biraz şuna benzemiş 90 çift el savunmasına atakçı bir savaşçı 25 30 k vuruş yapıyor 95 çiftele 16 18k tabi 1 skili yani suraların çocugunun savunması 100 olamaya biliyor bazı becerileri yükseltmek için atak set denersin bide ozaman karşı koyarsın bunlar bahane degildir çok sağlam savaşcı 3 4 suraya yatmayan ve sura yatıran lar var bunlar tamamiyen iyi bilgilenmişler (itemler ve efsunlar konusunda) sizede önerim bilgilenmenizdir.
Emin olun ki bugun 4 sura 2 ninja 1 savaşcıyı zor kestik sadece ayrıca öldükte oyunun zevki burada sana illaki savaşcı oyna diyende yok suraya geçince de durumu anlarsın birazcık daha itemlerinde bilgi edin
İyi Forumlar...
Arkadaşın açtıgı bütün konular boş muhabbet amacı ne anlamadım Wocellent gayat iyi açıklayıp N0KTA koymuş.birader çözmeler le ilgili açıklama yapılmıştır niye bakmadan zırt pırt bunu gündeme getiriyorsunuz.
Gereken açıklama yöneticiler tarafından yapılmış zaten
shorty
konu 24 saat de iyi tartışılmış duyan gelmiş heralde
bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim aynı şeyi skype grubundada tartıştık.
amacımız oyunda tekel becerilerin olması değil çözme eğer 4k vuruyorsa diğer becerilerinde 4k vurması gerekir yada tüm beceriler 2k vuruyorsa çözme 4k vuruyorsa normal seviyesi ne ise o seviyeye çekilir.
Şuan zaten planda şu tarihde bu değişiklik yapılacak diye bir not yok o yüzden çözmeyi oyundan silin gibi yersiz bir tartışma ortamı yaratılmasın ben zaten oyundaki arkadaşlarla skype üzerinden devamlı iletişim halindeyim insanların düşüncelerini almadan böyle bir değişiklik yapılmaz zaten
--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Şuda varki oyunun ve karakterlerinin özellikleri farklıdır savunmalarını tam yaparsan yatmassın 95 savunmaya savascı atak çarlar
15 16k atıyor ama aynı ataklı ninja karakter ise 95 sav a 2k, 3k atıyor aralardan saldırı degerlerinin fazla olması savaşcıda şimdi bunuda tutup neden savaşcının skillerinde saldırı degeri fazla diyemeyiz buda ona benzemiş size tavsiyem;
Öncelikle çözme olayı git gide düşürüldü zaten dahada düşürülmesi suralar arasında 1-1 vs lerinde düzensizleşmesi getirebilir.
son zamanlarda yeni itemlerin çıkmasıyla dahada düşüşe geçti arkadaşlarında bu konu hakkında dedigi gibi buradan bilgi edinebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.5 beceri hasarına karşı koyma
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.10 beceri hasarına karşı koyma
yaklaşık 15 beceri hasarına karşı koyma bide tabi bunların cevherleri de gelmiş durumda ki zaten çözmeler baya baya düştü.
zaten bir adam savunma set dizerken full zekada koyamıyor çözmenin damage(verilen zarar) ı küpe ilede dahada düşmüştür, iki itemde zeka olmaması bile 5 k çözme yada 6k kritikli 10k 11k savunma setle bide bayrak farkları var düşman bayraklarda bu oranlar dahada düşüyor 4.600 çözme yada 9.500 ,800 falan yani bu çözme ayarları bile düşük geliyor benim adıma en iyi seviyesi bu oranda olsa gerek yinede yöneticiler gözlemlerlerse denerlerse durumda anlaşılır zaten akılda birşey kalmaz.
büyük ihtimal sana dalan kişi full sura setlik yani (yüksek becerili +full zekalı itemler) bu şekil dalmış olmalı yada sende titan kalkan, yakut küpe olmamasıdır. Bu konu üzerindenLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.buradan yardım alabilir ve bilgilenirsiniz.
bu olay biraz şuna benzemiş 90 çift el savunmasına atakçı bir savaşçı 25 30 k vuruş yapıyor 95 çiftele 16 18k tabi 1 skili yani suraların çocugunun savunması 100 olamaya biliyor bazı becerileri yükseltmek için atak set denersin bide ozaman karşı koyarsın bunlar bahane degildir çok sağlam savaşcı 3 4 suraya yatmayan ve sura yatıran lar var bunlar tamamiyen iyi bilgilenmişler (itemler ve efsunlar konusunda) sizede önerim bilgilenmenizdir.
emin olun ki bugun 4 sura 2 ninja 1 savaşcıyı zor kestik sadece ayrıca öldükte oyunun zevki burada sana illaki savaşcı oyna diyende yok suraya geçince de durumu anlarsın birazcık daha itemlerinde bilgi edin
İyi forumlar...
Son düzenleme:
boş muhabbet diyen arkdaş kesinlikle suradır
senin dediğin savunmalarla adamlar 15-16 k vuruyor benim demek istediğim o ama anlamadıgın için polemik yapıyorsun
senin dediğin savunmalarla adamlar 15-16 k vuruyor benim demek istediğim o ama anlamadıgın için polemik yapıyorsunŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)