Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dolunay bilişimden serveri olan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alihan0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar dolunay bilişimden serveri olan arkadaşlar yardım edebilir mi? serveri sıfırlamam lazım ama "yardim" komutu bilinmiyor diye hata veriyor. bilişim ./dolunay yazarak sıfırlayabilirsiniz diyo ama sıfırlama seçeneği yok nasıl yapıacz?

dostum çok bilişimden aldım adamlar 30 liraya veriyo ama verdiklerine pişman ettiriyo ya server çöküyo ya filesleri berbat yada ilgilenmiyorlar 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun ben rahatım darısı başınıza inş bulursunuz gönlünüze göre bilişim

Bu Dolunay Bilişim Parayı Alana Kadar Ticketlere 5Dk da cevap veriyolardı Parayı aldılar artık hiç takmıyolar.Ayrıca oyun sitesinin değişik görüntüleri var hiç sormadan kafasına göre bi site vermişler.
Burdan metin2 pvp kiralamayın demedi demeyin hala uğraşıyorum pvp ile putty reboot atmıyor navicat girmiyor sitede sıralama bozuk.24 hizmet falan o işler yalan işler haberiniz olsun telefonu açan yok 2 gündür arıyorum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri