Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Dolunay bilişimden serveri olan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alihan0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar dolunay bilişimden serveri olan arkadaşlar yardım edebilir mi? serveri sıfırlamam lazım ama "yardim" komutu bilinmiyor diye hata veriyor. bilişim ./dolunay yazarak sıfırlayabilirsiniz diyo ama sıfırlama seçeneği yok nasıl yapıacz?

hocam bilişiim yanıt vermiyo putty üzerinden fab. ayarlarına nasıl döndürebilirim?

Benım sunucum da şöyle bir özellik mevcut Files formatlama. Bu şekilde herşeyi fabrika ayarlarına döndürebiliyorum ayrıca kullandıgın bilişim özelliklerini ayrıntılarını bilmedigim için bir tavsiyede bulunamam ki sonucta her ay para ödeyerek serveri kiralıyorsun nedemek sunucu yanıt vermiyor sana tavsiyem direk serverini başka bir sunucuya taşı sunucu olarak tavsiye istersen www.netmarlis.com tavsiyemdir.

Benım sunucum da şöyle bir özellik mevcut Files formatlama. Bu şekilde herşeyi fabrika ayarlarına döndürebiliyorum ayrıca kullandıgın bilişim özelliklerini ayrıntılarını bilmedigim için bir tavsiyede bulunamam ki sonucta her ay para ödeyerek serveri kiralıyorsun nedemek sunucu yanıt vermiyor sana tavsiyem direk serverini başka bir sunucuya taşı sunucu olarak tavsiye istersen www.netmarlis.com tavsiyemdir.

taşıma işleminin ücretleri ne kadar? kapatıp yeniden mi açmam gerek yoksa

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri