kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cs 1.6 Mod Paketi & Çok sağlam modulesler & yine sağlam modules.ini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byzack1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Ben http://www.turkmmo.com/counter-strike/2469465-cs-16-botlarla-zm-mod-40-a.html#post13854358 bu modun toplayıcı ve çeviricisiyim. Öncelikle bu modu malesef bulamadım. O yüzden sizlerle paylaşamıyorum. Ancak iyi bir haberim var yazın üniversitem bitince sizlere tekrar bir podbot lu zombi modu yapıcağım. Ancak bu öncekinden daha bir usta işi olacak daha bir güzel olacak. Bunu youtube kanalımda paylaşacağım. Zaman bulursam siz değerli turkmmo forum halkıylada paylaşacağım. Yeni yapacağım modu youtube de abone olarak takip edebilirsiniz. Sadece buda değil şimdiki gibi birçok mod paketi paylaşacağım. Oyununuz daha eğlenceli bir hal alacak. O yüzden abonem olarak takip edin. Lafı çok uzattım şimdi gelelim bu mod paketimize içinde neler var. Neler yokki :m08:. İşte o liste ;bullet_damage.amxx : Vurduğunuz veya yediğiniz damageyi gösterir.
Show_rank.amxx : Orta alt tarafta rank durumu ve öldürme ölüm oranını yazar.
oicw.amxx : Ekstra silah ekler. Orta damage alt bomba namlusu eklentisi. (Komutlar dosyada ekde mevcut.)
balrog3.amxx : Ekstra silah ekler. Düşük damage , zoom özelliği.
thunderbolt.amxx : Ekstra silah ekler. Zoom, yüksek damage özelliği.
cannon.amxx : Bunu videodan sonra ekledim o yüzden videoda göremezsiniz. Güzel bomba atar silahıdır. Komutu ''admin_get_cannon'' ile alınır.
angra_cocoon.amxx : Oyuna koza ekler. 5k hp vardır. Öldürdüğünüzde çevresine sağlık verir. Kurulum dosyaları tamdır. Ancak görmek için ilk önce haritada istediğiniz noktaya gidip konsola ''create_cocoon'' yazarak koordinatı kayıt edersiniz. Res atarak veya map değiştirerek kayıt olur bir dahaki sefere görebilirsiniz.
killer_view.amxx : Öldüğünüzde düşman kamerasından görmenizi sağlar.
PodBot : Amx Modx uyumludur otomatik gelir veya - tuşuna basarak menü görebilirsiniz.
Modles.ini : Modül ayarlarını otomatik yapılı verdim. Dokunmazsanız sorunsuz oynarsınız.
Ful Modüller : Modüllerin hepsi pakette vardır dosya kopyalarsanız sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
Linkler

Önemli Not: Amx modx programını vermedim kurulumu yaparsınız. Cs 1.6 ya kurduğunuzu varsayarak mod dosyasını oluşturdum.
Amx Modx :
Mod Listesi : (Yandex'e Yüklenmiştir.)
Virüs total;

Video

​Herkese iyi forumlar. Bir teşekkürü ve bir yorumu çok görmeyin.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri