HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
güvenlik duvarı ve yazılım güvenlik duvarı hatası alıyom
güvenlik duvarı ve yazılım güvenlik duvarı hatası alıyom
Nasıl Yani ?? [SS cekersen daha iyi olur..]
wolf team a qiriorm adımı yazıorm şifremi yazıorm her hangi bi odaya qiriorm oyunu başlat dedikten sonra oynicamıs haritanın resmi çıkıo orta donuyo kalıo 15 - 20 dk bkleyip oyun kapanıyo yardım lütfen tekrar yükle demeyin yüklemek kolay patch mi güncellememi artık her neyse o çok uzun
Ekran Kartındandandır. Bahsettigin olay banada olmuştu. Çalışsın diye zorladım Pc
ile Tavuk Kızartım :m08::m08: [Yani Yandı] Sonra Donanımları Değiştirdim Rahatca oynaya biliyorummmm...
Son düzenleme:
bende hem rakion olsun hemde wolfteam olsun joygamenin bütün oyunlarında çıkan bir sorun var buda odaya giriyorum biraz bekliyorum ve sonrasında c114 hatası veriyor wolfteamda diğer rakiondada öle error veriyor işte diyor internet hızınızdan kaynaklanabilir diyo 4 ayrı internet hattıdna ve bilgisayarda denedim gene aynısı çıkabiliyo en kötüsüde oyun oynarken geliyor bu sebeple altınımdan 100 eksiliyo ve o kadar tecrübe hiçe gidiyor exp fln bence joygamenin altyapısı çok kötü internet bağlaştırıcısı başka hiç birr odalı oyun olsun normal olsun böle sorunlar olmuyo s4 league mesela hiç öle bi sorun çıkmıyor ben joygameyi kınıyorum vede buna çözüm bulşması gerektiğini sölüyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)