mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

WolfTeam Hatalar Ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan polis22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 599
  • Görüntüleme Görüntüleme 58K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lütfen yarıdım msn deniz12390@hot a.llah raızası icin

BENİM SORUNUM İSE HERŞEY GELİYOR GAYET İYİ İD DE PWDE SORUN YOK OYUNA giriyorum kanalı odayı seçiyorum başlat diyorum 2 saat giriş hemen tanıtım için o mapin remsini veirolarya pain lab mesela onda 2 saat kalıyor girmiyor oyuna lagdanmı ekran kartınan dolayımı

GoldKİNG;1924427' Alıntı:
BENİM SORUNUM İSE HERŞEY GELİYOR GAYET İYİ İD DE PWDE SORUN YOK OYUNA giriyorum kanalı odayı seçiyorum başlat diyorum 2 saat giriş hemen tanıtım için o mapin remsini veirolarya pain lab mesela onda 2 saat kalıyor girmiyor oyuna lagdanmı ekran kartınan dolayımı

Donanım'dan Kaynaklana bilir... Bilirsinki oyun net hızıda önemli mesela bazı arkadaşlar Lağ yapmak için msn+İnternet hızını düşürerek oyununu lağa sokuyo fark etmeden 20 oda kapatiyolar.. Sunucu'larda Eski'den Mesela 1 odaya bin oyuncu girirken şimdi 750 kişi giriyo :D sebep Sunucu'yu kasıyo Düşün artık... En yüksek Net Hızına sahip olan mükemmel oyun oynar... Ama düşük olan oyuna giremez......

Oyun Sorun olur ama çözümüde olur...

wolf team a qiriorm adımı yazıorm şifremi yazıorm her hangi bi odaya qiriorm oyunu başlat dedikten sonra oynicamıs haritanın resmi çıkıo orta donuyo kalıo 15 - 20 dk bkleyip oyun kapanıyo yardım lütfen tekrar yükle demeyin yüklemek kolay patch mi güncellememi artık her neyse o çok uzun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri