HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Lütfen yarıdım msn deniz12390@hot a.llah raızası icin
BENİM SORUNUM İSE HERŞEY GELİYOR GAYET İYİ İD DE PWDE SORUN YOK OYUNA giriyorum kanalı odayı seçiyorum başlat diyorum 2 saat giriş hemen tanıtım için o mapin remsini veirolarya pain lab mesela onda 2 saat kalıyor girmiyor oyuna lagdanmı ekran kartınan dolayımı
GoldKİNG;1924427' Alıntı:BENİM SORUNUM İSE HERŞEY GELİYOR GAYET İYİ İD DE PWDE SORUN YOK OYUNA giriyorum kanalı odayı seçiyorum başlat diyorum 2 saat giriş hemen tanıtım için o mapin remsini veirolarya pain lab mesela onda 2 saat kalıyor girmiyor oyuna lagdanmı ekran kartınan dolayımı
Donanım'dan Kaynaklana bilir... Bilirsinki oyun net hızıda önemli mesela bazı arkadaşlar Lağ yapmak için msn+İnternet hızını düşürerek oyununu lağa sokuyo fark etmeden 20 oda kapatiyolar.. Sunucu'larda Eski'den Mesela 1 odaya bin oyuncu girirken şimdi 750 kişi giriyo
sebep Sunucu'yu kasıyo Düşün artık... En yüksek Net Hızına sahip olan mükemmel oyun oynar... Ama düşük olan oyuna giremez...... Oyun Sorun olur ama çözümüde olur...
wolf team a qiriorm adımı yazıorm şifremi yazıorm her hangi bi odaya qiriorm oyunu başlat dedikten sonra oynicamıs haritanın resmi çıkıo orta donuyo kalıo 15 - 20 dk bkleyip oyun kapanıyo yardım lütfen tekrar yükle demeyin yüklemek kolay patch mi güncellememi artık her neyse o çok uzun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)