HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben teşekkür ederim beyler güncel
Filesı vslik yapıyorum serverim için ayrıca files'a özel şahsım tarafından kodlanmış olan bi alt yapı dosyası ekledim. Sebebi ise dün filesı test amaçlı +400 kişi ile kapalı beta olarak test ettim Sabaha doğru saat 6 civarı hafif hafif laglanmalar oldu makinada 400 kişi lag yapmaz sağlam bi makina +3bin kapasitesi var +1bin emek svmde test etmiştim makinayı. Bu eklediğim bi alt yapıyla entegreli çalışan ayarlama lagı tamamen kapattı ve %100 sorunsuz hale getirdi hala bir sıkıntı yok şimdi kapalı beta girişlerini durdurup normal açılışa yarın geçeceğim. Bahsettiğim dosyayı eğer kabul edersen upload edicem totellerle birlikte konuya ekleyebilirsin sıkıntı çıkaranlar onu yüklediği an sıkıntı gider
sal gelsinFilesı vslik yapıyorum serverim için ayrıca files'a özel şahsım tarafından kodlanmış olan bi alt yapı dosyası ekledim. Sebebi ise dün filesı test amaçlı +400 kişi ile kapalı beta olarak test ettim Sabaha doğru saat 6 civarı hafif hafif laglanmalar oldu makinada 400 kişi lag yapmaz sağlam bi makina +3bin kapasitesi var +1bin emek svmde test etmiştim makinayı. Bu eklediğim bi alt yapıyla entegreli çalışan ayarlama lagı tamamen kapattı ve %100 sorunsuz hale getirdi hala bir sıkıntı yok şimdi kapalı beta girişlerini durdurup normal açılışa yarın geçeceğim. Bahsettiğim dosyayı eğer kabul edersen upload edicem totellerle birlikte konuya ekleyebilirsin sıkıntı çıkaranlar onu yüklediği an sıkıntı gider
sal gelsin
Kod dizinini gizliyorum çalınma olmaması için hızlı ekipman sistemini yaptım fakat oyun acılınca ekran direk kapanıyor ?
neyin kod dizini ?Kod dizinini gizliyorum çalınma olmaması için hızlı ekipman sistemini yaptım fakat oyun acılınca ekran direk kapanıyor ?
ve hızlı ekipman eklion oyun kapanıyo bunu bana deil hızlı ekipmanı aldıgın konuya diceksin belliki ekleyememişsin
neyin kod dizini ?
ve hızlı ekipman eklion oyun kapanıyo bunu bana deil hızlı ekipmanı aldıgın konuya diceksin belliki ekleyememişsin
O bahsettiğim lag sıkıntısını çözmek için alt yapı kodladım dedimya onu gizliyorum suan entegreliyorum.
Hızlı ekipmana yorum attım tamamdır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)