Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@AhmetWEB; hocam 2 gun sonra sorun cıkartmasın sv acıklarını kullanarak sv ye saldırmasın veya lısansı ıptal etme gibi durumları varmıdır.
34k game ne lisansı olacak? Ayrıca çoğunluk 40k kullanırken ve filesın satışı durdurulmuşken ki açık olduğunu da sanmıyorum adam neden gelip serverına saldırsın ki? Hem güvenmiyorsan indirip kurma için rahat olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
34k game ne lisansı olacak? Ayrıca çoğunluk 40k kullanırken ve filesın satışı durdurulmuşken ki açık olduğunu da sanmıyorum adam neden gelip serverına saldırsın ki? Hem güvenmiyorsan indirip kurma için rahat olur![]()
Hocam ben kullanacagım dan degıl kullanan arkadasların aklında soru kalmasın diye soruyorum bende tam bilmediğim için sorayımda kurucak arkadaşlar kafası rahat kursun dedım.
@AhmetWEB kardeş filesi kurdum karekter kurdum oyuna başla diyorum oyuna giriş yapmadan cıkıyor tekrar giriş yapıyorum yine aynı nasıl düzeltebilirim ?
metin2 yeniden kurup yükleyin.
mysql da kapatabildiğim kadar kapatdım ama gene localvb şifrelerini değiştirmedik sorun çıkabilirde çıkmıyabilirde ama %90 çıkmaz.@AhmetWEB; hocam 2 gun sonra sorun cıkartmasın sv acıklarını kullanarak sv ye saldırmasın veya lısansı ıptal etme gibi durumları varmıdır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)