noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

çözmeciler hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihat1762
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çözme vuruşları zaten normalinden oldukça düşük ki ben burdaki yaptığım statu ile Ely2de 25k felan atardım en az Çözme vuruşları daha da azaltılırsa oyunun bi anlamı kalmaz onun yerine ;

+120 ustu savunmalar 0 damage yiyebilir yani +100 savunmaların 0 yemesi yerine +100 den sonra 1-2k arası damage atılabilir

Bu sadece oneri tabiki de ama çözme vuruşlarının düşürülmemesi taraftarıyım

Editli sunucular da çözme becerisinin çok fazla vurması ile ilgili sorunlar sıkça yaşanıyor.

Oyuncular tarafından şikayet geldikçe çözme becerisinin vuruş oranlarında her bakım çalışmasında %10 civarında düşüş yapıyoruz. Bu en ideal damage oranını bulmamız konusunda bize yardımcı oluyor yanlış hatırlamıyorsam Ocak ayın da yapılan bakım çalışmalarının bir tanesinin içeriği bu tip becerilerin damage oranları ile alakalıydı. Sanırım yeterli olmamış Mart ayı içerisinde yapılacak çalışmalarda bu konuya tekrar el atıcam

Türkay daha ne kadar düşüreceksiniz çözmenin damagesini ? 2 Sene önce 23 24k atarken bian da çözme damageler düştü birçok sura sırf bunun için bırakmadımı bu oyunu ya da o kadar dizmiş olduğu set bian da çöp olup uçmadımı ? 1 kişinin lafına bakıpta oyunda 100 suranın emeğiyle mi oynayacaksınız ?

Türkay daha ne kadar düşüreceksiniz çözmenin damagesini ? 2 Sene önce 23 24k atarken bian da çözme damageler düştü birçok sura sırf bunun için bırakmadımı bu oyunu ya da o kadar dizmiş olduğu set bian da çöp olup uçmadımı ? 1 kişinin lafına bakıpta oyunda 100 suranın emeğiyle mi oynayacaksınız ?
Sonuna kadar katılıyorum çözme vuruşları şu anlık iyi bu çözme vuruşlarından şikayetçi olan 3-5 kişi var ya da yok 18k attıgım adam şimdi 16k yiyor Daha da düşerse anlamı kalmaz

Editli sunucular da çözme becerisinin çok fazla vurması ile ilgili sorunlar sıkça yaşanıyor.

Oyuncular tarafından şikayet geldikçe çözme becerisinin vuruş oranlarında her bakım çalışmasında %10 civarında düşüş yapıyoruz. Bu en ideal damage oranını bulmamız konusunda bize yardımcı oluyor yanlış hatırlamıyorsam Ocak ayın da yapılan bakım çalışmalarının bir tanesinin içeriği bu tip becerilerin damage oranları ile alakalıydı. Sanırım yeterli olmamış Mart ayı içerisinde yapılacak çalışmalarda bu konuya tekrar el atıcam

Oranlar Zaten iyi Fazla Bir Vuruş Yok. Elimizde Bulunan itemlere Göre 3k - 5k Daha az Damage Atıyor Çözme Bunu Dahada Düşürüp oyuncunun emeğini Çöp etmenin Bir Olumlu Yanı Yok Çözmeler Hepden Az Vurucaksa o Zaman Kimse Kimseyi kesmesin 7/24 AFK Takılalım Bu oyunda ?

Sura karakteri degilde başka bi karakter oyna inanki bana katılırsın. Çözme zaten suralar arası bi eglence gibi birşey 1-1 vsler için kullanılması daha iyi olur bu şekil adaletsiz

Ya Kardşm Savunma Setle 6K Çözmeyi Geçmiyor 2 Çözmeye ölüyorum Diyorsun 6+6 12k ? Hadi Diyelim Adam sana 7+7 Vurdu 14k Bu Hpyi Editsiz itemlerle Yapıyor Millet ? Neresi Çok Bu Vuruşun Saçma Sapan Konular Açıyorsunuz yıllarca El Çıkarmayla Özleşmiş Bir Serveri Böyle Eften Büften Sebeblerle Yok Ettirdiniz şimdide buna Geldi Sıra Galiba

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri