mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

çözmeciler hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihat1762
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Titanın fotografını atarım ve seni anırtırım kabul ediyormusun?

ulan sen kımsın kı bana bsey yapcan surda agzı mı bozdurma savascın kotu ıse mılletın yonetıcılerın sorunu mu blader yanı sen kmsın hyrdır kanıttrsana gorek ?

ulan sen kımsın kı bana bsey yapcan surda agzı mı bozdurma savascın kotu ıse mılletın yonetıcılerın sorunu mu blader yanı sen kmsın hyrdır kanıttrsana gorek ?
2 de bir artislik taslıyorsun seninle denk gittimmide dozu yükseltiyorsun. Yani baş edemedinmi direk dayılanıyorsun

savasçı karakteri oynuyorum. sözde açıksız savunması var ama şu çözmecilerden nefret ediyorum. lütfen şuna bi çözüm bulun hesabı diziyoruz, 2 çözmeci geldimi yatıp gidiyoruz ve buda çok canımı sıkıyor bide artislik yapıyorlar ya deli oluyorum. allah askına bu olay ban suçu felan olsun 2 çözmeci aynı anda salladımı ban atılsın olamaz mı böyle birşey.
Sesli Guldum:) 2 Çözmeci Aynı Anda Saldırmaları Ban Nedeni Olsun :)

2 de bir artislik taslıyorsun seninle denk gittimmide dozu yükseltiyorsun. Yani baş edemedinmi direk dayılanıyorsun

blader sende laflarına dıkkatlı sec o zaman karsında cocukluk arkdasın veya tanıdıgın bırı yok. anıttırmak ne lan konusmayı oğren sonra karsındakı ınsan sana gereken uslupla cevap veırır merak etme

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri