noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

çözmeciler hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihat1762
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

savasçı karakteri oynuyorum. sözde açıksız savunması var ama şu çözmecilerden nefret ediyorum. lütfen şuna bi çözüm bulun hesabı diziyoruz, 2 çözmeci geldimi yatıp gidiyoruz ve buda çok canımı sıkıyor bide artislik yapıyorlar ya deli oluyorum. allah askına bu olay ban suçu felan olsun 2 çözmeci aynı anda salladımı ban atılsın olamaz mı böyle birşey.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Editli sunucular da çözme becerisinin çok fazla vurması ile ilgili sorunlar sıkça yaşanıyor.

Oyuncular tarafından şikayet geldikçe çözme becerisinin vuruş oranlarında her bakım çalışmasında %10 civarında düşüş yapıyoruz. Bu en ideal damage oranını bulmamız konusunda bize yardımcı oluyor yanlış hatırlamıyorsam Ocak ayın da yapılan bakım çalışmalarının bir tanesinin içeriği bu tip becerilerin damage oranları ile alakalıydı. Sanırım yeterli olmamış Mart ayı içerisinde yapılacak çalışmalarda bu konuya tekrar el atıcam
Damage oranlarını düzelteceğine %100 inanıyorum ama inanmadığım bişe varki oda can sıkıcı. Her oranı düzelttiğinde oyunda oynayacak kişilerin olup olmaması?.İyi forumlar.
Bu konuyu açan arkadaş bazı şeylerin farkında değil sağlıklı dusunmuyor belli yani @Wocellent; Arkadaş gerekli açıklamaları yapmış onları dene sana burda savaşçı nasıl dizilir diye taktikvermek Zorunda değiliz belli ki bazı şeyler zoruna gitmiş
İki sene önce 5 bin t verip aldıgım 25bh silah büyülü saldrırı degerlerinin düşürülmesiyle çöp olmuştu! bu kaç kez daha tekrarlancak bilmiyorum ayrıca yakut küpe ve titan kalkanla bi cok sura 4,5 - 6 arası çözme atıyo küpenin cevherlenmesiyle bu dahada düşecek 30k hpli savaşcın var gelip burda saçmalamışın kusura bakma öle savaşcılar varki 3 surayada 5 surayada yatmıyo BENCİLSİN!
savasçı karakteri oynuyorum. sözde açıksız savunması var ama şu çözmecilerden nefret ediyorum. lütfen şuna bi çözüm bulun hesabı diziyoruz, 2 çözmeci geldimi yatıp gidiyoruz ve buda çok canımı sıkıyor bide artislik yapıyorlar ya deli oluyorum. allah askına bu olay ban suçu felan olsun 2 çözmeci aynı anda salladımı ban atılsın olamaz mı böyle birşey.

Öncelikle çözme olayı git gide düşürüldü zaten dahada düşürülmesi suralar arasında 1-1 vs lerinde düzensizleşmesi getirebilir.
Son zamanlarda yeni itemlerin çıkmasıyla dahada düşüşe geçti arkadaşlarında bu konu hakkında dedigi gibi buradan bilgi edinebilirsiniz.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 5 beceri hasarına karşı koyma
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 10 beceri hasarına karşı koyma
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yaklaşık 15 beceri hasarına karşı koyma bide tabi bunların cevherleri de gelmiş durumda ki zaten çözmeler baya baya düştü.

Zaten bir adam savunma set dizerken full zekada koyamıyor çözmenin damage(verilen zarar) ı küpe ilede dahada düşmüştür, iki itemde zeka olmaması bile 5 k çözme yada 6k kritikli 10k 11k savunma setle bide bayrak farkları var düşman bayraklarda bu oranlar dahada düşüyor 4.600 çözme yada 9.500 ,800 falan yani bu çözme ayarları bile düşük geliyor benim adıma en iyi seviyesi bu oranda olsa gerek yinede yöneticiler gözlemlerlerse denerlerse durumda anlaşılır zaten akılda birşey kalmaz.

Büyük ihtimal sana dalan kişi full Sura setlik yani (yüksek becerili +full zekalı itemler) bu şekil dalmış olmalı yada sende Titan kalkan, yakut küpe olmamasıdır. Bu konu üzerinden Öğeyi görmek için üye olmalısınız. buradan yardım alabilir ve bilgilenirsiniz.

Bu olay biraz şuna benzemiş 90 çift el savunmasına atakçı bir savaşçı 25 30 k vuruş yapıyor 95 çiftele 16 18k tabi 1 skili yani suraların çocugunun savunması 100 olamaya biliyor bazı becerileri yükseltmek için atak set denersin bide ozaman karşı koyarsın bunlar bahane degildir çok sağlam savaşcı 3 4 suraya yatmayan ve sura yatıran lar var bunlar tamamiyen iyi bilgilenmişler (itemler ve efsunlar konusunda) sizede önerim bilgilenmenizdir.

İyi Forumlar...
Titanın fotografını atarım ve seni anırtırım kabul ediyormusun?

o nasıl kelime kardeşim sadece kendin yaşadığın bir problemden dolayı konu açıyorsun sonra gelip abuk subuk konuşuyorsun bir de gelmiş ban sebebi olsun diyorsun sen de savaşçıyı bırak o zaman madem her sura güçlü sen de sura diz server komple sura olsun demek ki herkesin zevki farklı siz fazla çözme yiyorsunuz diye bizim o kadar uğraşıp planlayıp dizdiğimiz setler neden çöp olsun bunu düşündün mü o kadar emek veya verilen para neden boşa gitsin bunları düşündün mü herkes şuanki çözme oranlarına göre geldi baştan yeni setler dizdi masraf yaptı sen gelmiş diyorsun çok fazla çözme atıyorlar 2 kişi dalıyorlar yok iki kişi dalar ise ban sebebi olsun başka bir arzunuz var mı bey efendi :ka24:

:) oldu sura nın buyu cozmeyı kaldırsınlar :)

Editli sunucular da çözme becerisinin çok fazla vurması ile ilgili sorunlar sıkça yaşanıyor.

Oyuncular tarafından şikayet geldikçe çözme becerisinin vuruş oranlarında her bakım çalışmasında %10 civarında düşüş yapıyoruz. Bu en ideal damage oranını bulmamız konusunda bize yardımcı oluyor yanlış hatırlamıyorsam Ocak ayın da yapılan bakım çalışmalarının bir tanesinin içeriği bu tip becerilerin damage oranları ile alakalıydı. Sanırım yeterli olmamış Mart ayı içerisinde yapılacak çalışmalarda bu konuya tekrar el atıcam

Çok saolun umarım hallolur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri