HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[NEW] Açıksız Game Dosyası Virustotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[NEW] Açıksız Game Dosyası:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mysql Virustotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Game Virustotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Game:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mysql:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gerekli Libler /usr/lib yada /usr/lib32 bölümüne atınız
Lib Link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virustotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son Olarak Açıksız Game Dosyasında Verdiğim Gameyi Kullanın Diğeri açıklıdır. İyi Forumlar.
Gameyi /usr/game/share ye hem game hemde auth olarak atınız.
PACK:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ek Dosyalar Virustotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[NEW] Ek Dosyalar Link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bir Teşekkür Yeterlidir.
Mysql şifre: 123456
Server Files Bu Linktedir Detaylı Açıklamalar: http://www.turkmmo.com/ucretli-file...323-devsheen-40k-server-files-v2-itemine.html
Filesin Çalıştığına Dair KANIT:
![]()
Video @Statu; ye aittir.
Kaliteli server files. GAME, DB ve AUTH sorunu yok gördüğüm kadarıyla.
Sadece client kaynaklı sorunlar var.
Ben de verdiğiniz eklerin sağlamasını yaptım. Benzer hatalar aldım. En son yaptığım işlemde 2 envanter sorunu halledildi fakat AY ÖZÜTÜ karakterin kask kısmında gözüküyor

Rica @Statu; @Evren Bey; gibi sorunu halletmiş arkadaşların halletikleri PACK'ı upload etmeleri.
Hem konu rank artar ve daha sağlıklı olur.
Statu ve EVREN BEY görüşlerinizi bekliyorum.
Ö.M. ile de iletişime geçildi.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorun Yok Upload Edip Paylaşırım. Ben Hallederim. Fakat Gördüğünüz Videodaki Game İle Size Verilen Farklı. Kısa Bir Örnek Hemen Deniyebileceğiniz Birşey Yeşil İksir ve Mor İksiri Basın Efekti Yoktur. Yani İlk Paylaştığı Game İle Yakın Özelliklerde . Tam Aynısı Denilemez.
Kaliteli server files. GAME, DB ve AUTH sorunu yok gördüğüm kadarıyla.
Sadece client kaynaklı sorunlar var.
Ben de verdiğiniz eklerin sağlamasını yaptım. Benzer hatalar aldım. En son yaptığım işlemde 2 envanter sorunu halledildi fakat AY ÖZÜTÜ karakterin kask kısmında gözüküyor
Rica @Statu; @Evren Bey; gibi sorunu halletmiş arkadaşların halletikleri PACK'ı upload etmeleri.
Hem konu rank artar ve daha sağlıklı olur.
Statu ve EVREN BEY görüşlerinizi bekliyorum.
Ö.M. ile de iletişime geçildi.
Sorun Yok Upload Edip Paylaşırım. Ben Hallederim. Fakat Gördüğünüz Videodaki Game İle Size Verilen Farklı. Kısa Bir Örnek Hemen Deniyebileceğiniz Birşey Yeşil İksir ve Mor İksiri Basın Efekti Yoktur. Yani İlk Paylaştığı Game İle Yakın Özelliklerde . Tam Aynısı Denilemez.
Skype üzerinden iletişime geçtim. Benim önemli olan client.
ilginiz için teşekkür ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)