bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

DevSheeN Server Files Yapımcısından Direk AÇIKSIZ Olarak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevSheen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 289
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[NEW] Açıksız Game Dosyası Virustotal:
[NEW] Açıksız Game Dosyası:
Mysql Virustotal:
Game Virustotal:
Game:
Mysql:

Gerekli Libler /usr/lib yada /usr/lib32 bölümüne atınız
Lib Link:

Virustotal:

Son Olarak Açıksız Game Dosyasında Verdiğim Gameyi Kullanın Diğeri açıklıdır. İyi Forumlar.

Gameyi /usr/game/share ye hem game hemde auth olarak atınız.

PACK:

Ek Dosyalar Virustotal:

[NEW] Ek Dosyalar Link :

Bir Teşekkür Yeterlidir.

Mysql şifre: 123456

Server Files Bu Linktedir Detaylı Açıklamalar: http://www.turkmmo.com/ucretli-file...323-devsheen-40k-server-files-v2-itemine.html

Filesin Çalıştığına Dair KANIT:

kjMaVq.png

Video @Statu; ye aittir.

Kaliteli server files. GAME, DB ve AUTH sorunu yok gördüğüm kadarıyla.

Sadece client kaynaklı sorunlar var.

Ben de verdiğiniz eklerin sağlamasını yaptım. Benzer hatalar aldım. En son yaptığım işlemde 2 envanter sorunu halledildi fakat AY ÖZÜTÜ karakterin kask kısmında gözüküyor :)

Rica @Statu; @Evren Bey; gibi sorunu halletmiş arkadaşların halletikleri PACK'ı upload etmeleri.

Hem konu rank artar ve daha sağlıklı olur.

Statu ve EVREN BEY görüşlerinizi bekliyorum.

Ö.M. ile de iletişime geçildi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorun Yok Upload Edip Paylaşırım. Ben Hallederim. Fakat Gördüğünüz Videodaki Game İle Size Verilen Farklı. Kısa Bir Örnek Hemen Deniyebileceğiniz Birşey Yeşil İksir ve Mor İksiri Basın Efekti Yoktur. Yani İlk Paylaştığı Game İle Yakın Özelliklerde . Tam Aynısı Denilemez.

Kaliteli server files. GAME, DB ve AUTH sorunu yok gördüğüm kadarıyla.

Sadece client kaynaklı sorunlar var.

Ben de verdiğiniz eklerin sağlamasını yaptım. Benzer hatalar aldım. En son yaptığım işlemde 2 envanter sorunu halledildi fakat AY ÖZÜTÜ karakterin kask kısmında gözüküyor :)

Rica @Statu; @Evren Bey; gibi sorunu halletmiş arkadaşların halletikleri PACK'ı upload etmeleri.

Hem konu rank artar ve daha sağlıklı olur.

Statu ve EVREN BEY görüşlerinizi bekliyorum.

Ö.M. ile de iletişime geçildi.

Sorun Yok Upload Edip Paylaşırım. Ben Hallederim. Fakat Gördüğünüz Videodaki Game İle Size Verilen Farklı. Kısa Bir Örnek Hemen Deniyebileceğiniz Birşey Yeşil İksir ve Mor İksiri Basın Efekti Yoktur. Yani İlk Paylaştığı Game İle Yakın Özelliklerde . Tam Aynısı Denilemez.

Skype üzerinden iletişime geçtim. Benim önemli olan client.

ilginiz için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri