HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aynı Sıkıntı Devam .exe Tıklıyorum Error Veriyor.
payaştığı ek dosyalarda rootun içinde uiinventory.py yi ve localeden inventorywindown.py yi kullan sadece o zaman sorun çözülüyor. ayrıca konuda verdiği açıksız gameyi kullan rarrın içinden çıakrt devshencore dir ismi game olarak değiştir onu kullan
ya kardeşim kaç kez denicem gameyle oyunun hata vermesi alakası yoktur. Denemicem Artık Bıkkınlık Verdi Verdiğin Pack Gene Bozuk Konuyu Baltalamıyorum. Sanal Sunucumdada Sıkıntı Yok. Gameyi Atmadım Daha Herşeyi Yaptım Bozuk
Aynı Packle 100 lerce kez oyuna girdim ve girenlerde var şimdi ne diyimki ben sana ? sen giremiyorsun.
Allah razı olsun![]()
Beklemedeyiz
payaştığı ek dosyalarda rootun içinde uiinventory.py yi ve localeden inventorywindown.py yi kullan sadece o zaman sorun çözülüyor. ayrıca konuda verdiği açıksız gameyi kullan rarrın içinden çıakrt devshencore dir ismi game olarak değiştir onu kullan
o devsheen coreyi hem game hem auth olarak atınız.
o devsheen coreyi hem game hem auth olarak atınız.
Yeni Pack indirdim Şimdiye Kadar Hic Karşılasmadigim Hatayi Verdi ne cektim filesinden yaw
biri bitiyor biri başlıyor hata resmi:
Peki İlk 367 Mblik İçinemi Atayım Yoksa 2. Verdiğinemi Beyin Yandıpayaştığı ek dosyalarda rootun içinde uiinventory.py yi ve localeden inventorywindown.py yi kullan sadece o zaman sorun çözülüyor. ayrıca konuda verdiği açıksız gameyi kullan rarrın içinden çıakrt devshencore dir ismi game olarak değiştir onu kullan

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)