mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

DevSheeN Server Files Yapımcısından Direk AÇIKSIZ Olarak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevSheen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 289
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aynı Sıkıntı Devam .exe Tıklıyorum Error Veriyor.

payaştığı ek dosyalarda rootun içinde uiinventory.py yi ve localeden inventorywindown.py yi kullan sadece o zaman sorun çözülüyor. ayrıca konuda verdiği açıksız gameyi kullan rarrın içinden çıakrt devshencore dir ismi game olarak değiştir onu kullan

ya kardeşim kaç kez denicem gameyle oyunun hata vermesi alakası yoktur. Denemicem Artık Bıkkınlık Verdi Verdiğin Pack Gene Bozuk Konuyu Baltalamıyorum. Sanal Sunucumdada Sıkıntı Yok. Gameyi Atmadım Daha Herşeyi Yaptım Bozuk

Aynı Packle 100 lerce kez oyuna girdim ve girenlerde var şimdi ne diyimki ben sana ? sen giremiyorsun.

o devsheen coreyi hem game hem auth olarak atınız.

Yeni Pack indirdim Şimdiye Kadar Hic Karşılasmadigim Hatayi Verdi ne cektim filesinden yaw :D biri bitiyor biri başlıyor
hata resmi:
XBbXAo.png

payaştığı ek dosyalarda rootun içinde uiinventory.py yi ve localeden inventorywindown.py yi kullan sadece o zaman sorun çözülüyor. ayrıca konuda verdiği açıksız gameyi kullan rarrın içinden çıakrt devshencore dir ismi game olarak değiştir onu kullan
Peki İlk 367 Mblik İçinemi Atayım Yoksa 2. Verdiğinemi Beyin Yandı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri