noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

DevSheeN Server Files Yapımcısından Direk AÇIKSIZ Olarak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevSheen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 289
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Verdiğim Yeni Root ve locale_tr deki py leri kullan sadece yani rootdaki uinventory.py locale_tr deki inventorywindow.py yi öncekilere at envanter olayın düzelir.

Dün Ben Pelinin Verdigi Pack İndirmiştim ama senin packla boyutları ayni Clientle Alakalı Bişeymi
envanter hala ayni pyleri degistirdim dedin gibi
WVXVR2.png

Eyvallah Kardeşim.

öncelikle merhaba kardeşim , normalde türk forumlarında takılmam fakat bu günki kavganız ilgi çekmeyecek düzeyde değil . beni metin2dev forumunda Ken - Ellie - Zerelth adında tanırlar . isim değiştirmemin bir çok sebebi olmuştuki . sana şunu söylemek istiyorum . sen burada harcanıyorsun . çok kısa sürede kendini bu kadar geliştirmen gerçekten çok ilgi çekici . sen metin2dev'e bu paylaşımlarını taşırsan ve dahada kendini geliştirirsen DEVELOPER olabilecek hatta Wom2 veya Nirvanaya Geliştirici olarak girebilecek potansiyeldesin .

seni kullanan kişi hakkındada şunları söyleyeyim . paylaştığı WOLFMAN sourcesi Maxmi'ye ait . ayrıca dili ingilizce olan bir forumda türkçe konuşacak kadar kaba . ve metin2dev'de bir kaç hesabıyla o kadar yardım konusu varki hadi yardım istemek acizlik değildir ayıp değildir ayıp olan öğrenmemektir ama üstüne teşekkür etmeye bile tenezzür gösterilmesse bu ayıp bir davranıştır . ayrıca ondan arınman senin için iyi olmuş . neyse fazla uzatarak seni yormayayım

Metin2dev'e bekliyoruz.

Saygılarımla
Ken

Video çektim. Şimdi gamede iki katı envanter işlevsiz dedin bu yüzden game iki envanterli. Ben 2 envanter exe ve pyleri ayarlayıp attım sorun aşağıdaki videoda görünüyor itemi giyiyor kayboluyor. Sonra ben 4 envanter game attım servere 4envanter exe ve pyleride ayarlardım yine aşağıdaki sorun oldu item giyilince kayboluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri