HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Video çektim. Şimdi gamede iki katı envanter işlevsiz dedin bu yüzden game iki envanterli. Ben 2 envanter exe ve pyleri ayarlayıp attım sorun aşağıdaki videoda görünüyor itemi giyiyor kayboluyor. Sonra ben 4 envanter game attım servere 4envanter exe ve pyleride ayarlardım yine aşağıdaki sorun oldu item giyilince kayboluyor.
Ayni Hata Bendede Var

Ayni Hata Bendede Var![]()
2 ve 4 envanteri denediyseniz . 3 ve 5 envanteri deneyin .
sen sorunu çözdünmü2 ve 4 envanteri denediyseniz . 3 ve 5 envanteri deneyin .
Video çektim. Şimdi gamede iki katı envanter işlevsiz dedin bu yüzden game iki envanterli. Ben 2 envanter exe ve pyleri ayarlayıp attım sorun aşağıdaki videoda görünüyor itemi giyiyor kayboluyor. Sonra ben 4 envanter game attım servere 4envanter exe ve pyleride ayarlardım yine aşağıdaki sorun oldu item giyilince kayboluyor.
Akşam Eve Gideyim Tekrar Kontrollerimi Yapıp Yeni Game Atarım.
öncelikle merhaba kardeşim , normalde türk forumlarında takılmam fakat bu günki kavganız ilgi çekmeyecek düzeyde değil . beni metin2dev forumunda Ken - Ellie - Zerelth adında tanırlar . isim değiştirmemin bir çok sebebi olmuştuki . sana şunu söylemek istiyorum . sen burada harcanıyorsun . çok kısa sürede kendini bu kadar geliştirmen gerçekten çok ilgi çekici . sen metin2dev'e bu paylaşımlarını taşırsan ve dahada kendini geliştirirsen DEVELOPER olabilecek hatta Wom2 veya Nirvanaya Geliştirici olarak girebilecek potansiyeldesin .
seni kullanan kişi hakkındada şunları söyleyeyim . paylaştığı WOLFMAN sourcesi Maxmi'ye ait . ayrıca dili ingilizce olan bir forumda türkçe konuşacak kadar kaba . ve metin2dev'de bir kaç hesabıyla o kadar yardım konusu varki hadi yardım istemek acizlik değildir ayıp değildir ayıp olan öğrenmemektir ama üstüne teşekkür etmeye bile tenezzür gösterilmesse bu ayıp bir davranıştır . ayrıca ondan arınman senin için iyi olmuş . neyse fazla uzatarak seni yormayayım
Metin2dev'e bekliyoruz.
Saygılarımla
Ken
Teşekkür Ederim Kardeşim
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)