InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çetin Bilişim Nasıldır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan black_misfortune
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

15 YILDIR HİZMET VEREN FİRMA HAKLARINDA 1 TANE ŞİKAYET BİLE YOKTUR 4 YILDIR SORUNSUZ CALİŞİYORUZ
PİYASADEKİ EN KALİTELİ FİRMA TARTİŞMASIZ [Budur] DİR

Gerçekten Adı Şanı Yüksek ve Hak Eden Bir Bilişimdir Fakat Şöle Birşey Var En Kaliteli Hizmet Akıllı Bilişim Dogru Ama
En Uygun Fiyata En iyi Hizmeti Verende Netmarlisdir Hile Koruması (HackSield) OtoPack (Ücretsiz) Admin Paneli
(Ahmet Akbay Admin Panelidir Piyasadaki En İyi ADMİN Panelidir) vs vs Bu Özellikleri Kalite İle Birleştirirseniz Bu Fiyata
Bu Özellikleri Kaliteyi Verebilecek Nerdeyse Firma Yoktur Bu Özellikleri 4 Gb Remle Birlikte Almanız Nerden Baksanız
Size 200 250 TL ye Patlar.

Pttnin 1,5 tl lik kesintisini unuttum işlemi iptal ederken yanlış tuşa bastım ve parayı yatırdı dekontu alamadım.
2 seferde 5 tl yatırdım dekontu aldım dekont resmimin olmasına ve bunun benim hatam olmasına rağmen işlemlerimi gerçekleştiren Netmarlis'e teşekkür ediyorum.

Şirket Gayet Düzenli Ve Özverili Çalışıyor...

Degerli @SizdenBiri; Söyle Bakıcak Olursak Öncelikle Ben Birilerini Ovmek İstemem Öncelikle Yanlıs Soylede Bir Soz Vardır Sezarın Hakkı Sezara :) Netmarlis Kotu Bir Firma Degildir Fakat Su Vizyon Cok Yanliştir Uygun Fiyat Neye Gore Uygun Fiyat Soyle Bir Sorgulama Yapıcak Olursak 4 GB Sunucu Akılıbilişimde 100 TL İken 80 Tl Aradı Bu Fark Emin Olalımkı Firmanın Kalite Farkıdır Netmarlisde Zamanım Varken 1 kac Oyunları Inceleme Firsatı Buldum Oyunda Olması Gerekirken Aşiri Log Sorunu Vardı Bu Sadece 1 Sunucuda Degildi 3 sunucuda Bu Olayı Gordum Bu Konuda Aklıbilişim Gercekten 1 Numara Diyebiliriz 2 GB Suncu Normalde Cok Log Verir Ve Hatalar Dogurur Oyunda Atma vb Problemler Fakat Aklıbilişim Makınalarında Emin Olalimki 2 GB Suncuda Bile Bu sorun Yoktur Biz Arkasiamt2 Olarak Bu Gune Kadar 15 Yakın Server Acıtık Ve Netmarlisinden;Dolunaybilişim;Esilagamers;Reklihost;Metin2bilişim;Özbalbilişim Vb Bir Cok Firma İle Calişma Firsati Bulduk Fakat Sonu Surekli Husranla Bitti Tercıhım akillibilişimdir:

Son düzenleme:
Degerli @SizdenBiri; Söyle Bakıcak Olursak Öncelikle Ben Birilerini Ovmek İstemem Öncelikle Yanlıs Soylede Bir Soz Vardır Sezarın Hakkı Sezara :) Netmarlis Kotu Bir Firma Degildir Fakat Su Vizyon Cok Yanliştir Uygun Fiyat Neye Gore Uygun Fiyat Soyle Bir Sorgulama Yapıcak Olursak 4 GB Sunucu Akılıbilişimde 100 TL İken 80 Tl Aradı Bu Fark Emin Olalımkı Firmanın Kalite Farkıdır Netmarlisde Zamanım Varken 1 kac Oyunları Inceleme Firsatı Buldum Oyunda Olması Gerekirken Aşiri Log Sorunu Vardı Bu Sadece 1 Sunucuda Degildi 3 sunucuda Bu Olayı Gordum Bu Konuda Aklıbilişim Gercekten 1 Numara Diyebiliriz 2 GB Suncu Normalde Cok Log Verir Ve Hatalar Dogurur Oyunda Atma vb Problemler Fakat Aklıbilişim Makınalarında Emin Olalimki 2 GB Suncuda Bile Bu sorun Yoktur Biz Arkasiamt2 Olarak Bu Gune Kadar 15 Yakın Server Acıtık Ve Netmarlisinden;Dolunaybilişim;Esilagamers;Reklihost;Metin2bilişim;Özbalbilişim Vb Bir Cok Firma İle Calişma Firsati Bulduk Fakat Sonu Surekli Husranla Bitti Tercıhım akillibilişimdir:

En Başta Degerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim Farklı Görüşlü İnsanlarla Karşılıklı Olarak Tartışmayı Herzaman Sevmişimdir Bi Deyimde Ben Sölim Müsadenizle Akılsız Dostundan Ögrenemicegin Kadar Çok Bilgi Sahibi Olursun Karşı Görüşlü İnsanlardan Şimdi Bazı Şeyler Sölerdim Fakat Adını Sölediginiz Netmarlis Harici Firmalarla Fazla Çalışmadıgım İçin Karalama Kampanyası Gibi Mesaj Yazmak Benim Kaliteme Yakışmaz Bu Turkmmo Sitesi Olarak Çogu Firmayı Karalamak İçin Emin Olun Bir Sebep Muhakkak Vardır Neyse Fazla Uzatmak İstemiyorum Tekrardan Degerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
En Başta Degerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim Farklı Görüşlü İnsanlarla Karşılıklı Olarak Tartışmayı Herzaman Sevmişimdir Bi Deyimde Ben Sölim Müsadenizle Akılsız Dostundan Ögrenemicegin Kadar Çok Bilgi Sahibi Olursun Karşı Görüşlü İnsanlardan Şimdi Bazı Şeyler Sölerdim Fakat Adını Sölediginiz Netmarlis Harici Firmalarla Fazla Çalışmadıgım İçin Karalama Kampanyası Gibi Mesaj Yazmak Benim Kaliteme Yakışmaz Bu Turkmmo Sitesi Olarak Çogu Firmayı Karalamak İçin Emin Olun Bir Sebep Muhakkak Vardır Neyse Fazla Uzatmak İstemiyorum Tekrardan Degerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ediyorum
Ortada Herhangi Bir Karalama Durumu Söz Konusu Degildir Sadece Yorum Yapılmısıtr yanliş Anlaşilmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri