- Konular
- 111
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 1,487
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu Kapatılabilir
Son düzenleme:
- Konular
- 90
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle Uzun Zamandır Bu İşe Ara Verdim Çevremdekilerin Verdiği Gaz İle Tekrardan Atılıyorum. Piyasadaki Çoğu Firmayı Bilmiyorum..
Şimdiden Teşekkürler.. İyi Forumlar
ÇetinBilisim AnkSoft DolunayBilisim GoldenSunucum[Kapandı Netmarlis Sayesinde] ve Adı Aklıma Gelmiyen Birçok Firma Sadece Para Peşinde Şu Zamana Kadar Netmarlis Okan Beyi Tavsiye Etme Amacım Hem Eskibir Firmadır Hemde Güvenilirdir
Bu Piyasadaki Para Göz Firmaları Al Aşşagı Edebilecek Tek İnsan ve Firmadır Bu Bozuk Düzeni Para Göz Firmaları Dize Getirmesi Ümidiyle Hayırlı Günler Diliyorum Almak İstiyorsan Netmarlis Kesin Tavsiyemdir.
Son düzenleme:
- Konular
- 111
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 1,487
- DevLira
- 0
ÇetinBilisim AnkSoft DolunayBilisim GoldenSunucum[Kapandı Netmarlis Sayesinde] ve Adı Aklıma Gelmiyen Birçok Firma Sadece Para Peşinde Şu Zamana Kadar Netmarlis Okan Beyi Tavsiye Etme Amacım Hem Eskibir Firmadır Hemde Güvenilirdir
Bu Piyasadaki Para Göz Firmaları Al Aşşagı Edebilecek Tek İnsan ve Firmadır Bu Bozuk Düzeni Para Göz Firmaları Dize Getirmesi Ümidiyle Hayırlı Günler Diliyorum Almak İstiyorsan Netmarlis Kesin Tavsiyemdir.
Peki Neden Telefonları Kapalı Hep ?
- Konular
- 90
- Reaksiyon Skoru
- 73
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bilmiyorum Saffet Şengül ve Mehmet Okan Özkarabulut Arkadaşlara Skype ve Ticket Üzerindende Ulaşabilirsiniz Ben Sohbet İçin Bile Yazsam Çogu Zaman Yogun Olsalar Bile Dönüş Yapıyorlar 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)