noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Çetin Bilişim Nasıldır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan black_misfortune
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
111
Çözüm
1
Online süresi
4d 23h
Reaksiyon Skoru
61
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
144
MmoLira
1,487
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu Kapatılabilir

Son düzenleme:
Öncelikle Uzun Zamandır Bu İşe Ara Verdim Çevremdekilerin Verdiği Gaz İle Tekrardan Atılıyorum. Piyasadaki Çoğu Firmayı Bilmiyorum..

Şimdiden Teşekkürler.. İyi Forumlar

ÇetinBilisim AnkSoft DolunayBilisim GoldenSunucum[Kapandı Netmarlis Sayesinde] ve Adı Aklıma Gelmiyen Birçok Firma Sadece Para Peşinde Şu Zamana Kadar Netmarlis Okan Beyi Tavsiye Etme Amacım Hem Eskibir Firmadır Hemde Güvenilirdir

Bu Piyasadaki Para Göz Firmaları Al Aşşagı Edebilecek Tek İnsan ve Firmadır Bu Bozuk Düzeni Para Göz Firmaları Dize Getirmesi Ümidiyle Hayırlı Günler Diliyorum Almak İstiyorsan Netmarlis Kesin Tavsiyemdir.

Son düzenleme:
ÇetinBilisim AnkSoft DolunayBilisim GoldenSunucum[Kapandı Netmarlis Sayesinde] ve Adı Aklıma Gelmiyen Birçok Firma Sadece Para Peşinde Şu Zamana Kadar Netmarlis Okan Beyi Tavsiye Etme Amacım Hem Eskibir Firmadır Hemde Güvenilirdir

Bu Piyasadaki Para Göz Firmaları Al Aşşagı Edebilecek Tek İnsan ve Firmadır Bu Bozuk Düzeni Para Göz Firmaları Dize Getirmesi Ümidiyle Hayırlı Günler Diliyorum Almak İstiyorsan Netmarlis Kesin Tavsiyemdir.

Peki Neden Telefonları Kapalı Hep ?

Bilmiyorum Saffet Şengül ve Mehmet Okan Özkarabulut Arkadaşlara Skype ve Ticket Üzerindende Ulaşabilirsiniz Ben Sohbet İçin Bile Yazsam Çogu Zaman Yogun Olsalar Bile Dönüş Yapıyorlar (:

15 YILDIR HİZMET VEREN FİRMA HAKLARINDA 1 TANE ŞİKAYET BİLE YOKTUR 4 YILDIR SORUNSUZ CALİŞİYORUZ
PİYASADEKİ EN KALİTELİ FİRMA TARTİŞMASIZ [Budur] DİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri