Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ÖmÜrceeeek zİndani

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Yeni gelen petler %25 exp veriyor diye biliyorum

+ olarak maximum tecrübe almalısın 5 ot ile +7 gunluk tec Cattyden alınan tec ve 1 saatlik tecde buna dahil

Her Onune Gelen 130 Olamaz Yanı Gereklı Olan Itemler Var

Arkadasın Dedıgı gıbı pet.

50 explı baslık

tecrube yuzugu 1 saatlık

tecrube yuzugu 30dakıkalık (Genel Depocu Halenden Alabılırsın)

+Exp Bonuslu Itemler (Kalkan-kolye-Ayakkabı ya %20exp Bonus Sansı Gelmekde)

+ 5 Otla Alacagın Ot Gorevı

Ve Serı Kesmek ıcın Saldırı Hızlı ve Ortlu Zehır Kıcılı

7gunluk Tecı Onermıyorum Exp Donduruyor Bı Karakterde 3 Tane Tec Kullanmak exp sılınmesıne yol açabılır.

İkinize de cevaplar için teşekkürler.Bu tür pratik bilgiler için beraber çalışıp bir kılavuz hazırlayabiliriz maddeler halinde pratik bilgiler içeren oyunculardan gelecek olan bilgiler çok faydalı olur ve gerçekten bazı oyuncular aşırı pratik bilgiye sahip:)

Yararlı bir konu ama bu exp gelip gitmesi sorunu çözülmeli çoğu kişi buna benzer konulara bakar çözümünü bulur çarını kasar fakat bazı kişilerinde gözünden kaçıyor böyle konular + forumu bilmeyen arkadaşlarda var exp azalışını gören kişiler oyunu bırakabilir oynama isteğide kalmaz konunuz güzel fakat bu sorununda çözülmesi gerekli...

Yararlı bir konu ama bu exp gelip gitmesi sorunu çözülmeli çoğu kişi buna benzer konulara bakar çözümünü bulur çarını kasar fakat bazı kişilerinde gözünden kaçıyor böyle konular + forumu bilmeyen arkadaşlarda var exp azalışını gören kişiler oyunu bırakabilir oynama isteğide kalmaz konunuz güzel fakat bu sorununda çözülmesi gerekli...

"A 32-bit signed integer. The range is -2147483648 through 2147483647 decimal.

This type is declared in WinDef.h as follows:
typedef int INT;"

Bu seni neden ilgilendirir dimi ben oyuncuyum sorunsuz olsun, tüm tec yüzüklerindeki exp bonuslarını düşürmek zorundayım

* typo

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri