HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
haftasonu +120 olurum hafta içi pek giremiyorumEn Kısa Zamanda 130Level Olman Dileğiyle ( 120ye Kadar 1saate 2.5level Alıyorsun)

Yeni gelen petler %25 exp veriyor diye biliyorum
+ olarak maximum tecrübe almalısın 5 ot ile +7 gunluk tec Cattyden alınan tec ve 1 saatlik tecde buna dahil
Her Onune Gelen 130 Olamaz Yanı Gereklı Olan Itemler Var
Arkadasın Dedıgı gıbı pet.
50 explı baslık
tecrube yuzugu 1 saatlık
tecrube yuzugu 30dakıkalık (Genel Depocu Halenden Alabılırsın)
+Exp Bonuslu Itemler (Kalkan-kolye-Ayakkabı ya %20exp Bonus Sansı Gelmekde)
+ 5 Otla Alacagın Ot Gorevı
Ve Serı Kesmek ıcın Saldırı Hızlı ve Ortlu Zehır Kıcılı
7gunluk Tecı Onermıyorum Exp Donduruyor Bı Karakterde 3 Tane Tec Kullanmak exp sılınmesıne yol açabılır.
İkinize de cevaplar için teşekkürler.Bu tür pratik bilgiler için beraber çalışıp bir kılavuz hazırlayabiliriz maddeler halinde pratik bilgiler içeren oyunculardan gelecek olan bilgiler çok faydalı olur ve gerçekten bazı oyuncular aşırı pratik bilgiye sahip

Yararlı bir konu ama bu exp gelip gitmesi sorunu çözülmeli çoğu kişi buna benzer konulara bakar çözümünü bulur çarını kasar fakat bazı kişilerinde gözünden kaçıyor böyle konular + forumu bilmeyen arkadaşlarda var exp azalışını gören kişiler oyunu bırakabilir oynama isteğide kalmaz konunuz güzel fakat bu sorununda çözülmesi gerekli...
Yararlı bir konu ama bu exp gelip gitmesi sorunu çözülmeli çoğu kişi buna benzer konulara bakar çözümünü bulur çarını kasar fakat bazı kişilerinde gözünden kaçıyor böyle konular + forumu bilmeyen arkadaşlarda var exp azalışını gören kişiler oyunu bırakabilir oynama isteğide kalmaz konunuz güzel fakat bu sorununda çözülmesi gerekli...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
"A 32-bit signed integer. The range is -2147483648 through 2147483647 decimal.
This type is declared in WinDef.h as follows:
typedef int INT;"
Bu seni neden ilgilendirir dimi ben oyuncuyum sorunsuz olsun, tüm tec yüzüklerindeki exp bonuslarını düşürmek zorundayım
* typo
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)