emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

(Python-Lua) Yeni Destek Becerisi #Vectors

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bug yok sadece master olarak kalıyor beceri ve dediğin gibi geliştirilmesi gerekli.Özellik için skill_proto ve locale'de bulunan skilltable.txt editlemen gerekiyor
hayır beceri sıfırlayınca oda sıfırlanıyor ve verdiği özellik gitmiyor

onda öyle bir bug yoksa paylaşırmısın diğer arkadaşlarta bekliyor :)

Beceri sıfırlayınca sıfırlanması normal bence ama özellik konusunu denemedim herodaki destek becerilerini kullanıyorum lua'yı da becerilerin ekli olduğu filestan aldım

Hero da denedim ben beceri sıfırlanınca hepsi sıfırlanıyor tekrar bk okuduğunda sıfırlamadan önce kaçtaysa becerin ordan devam ediyo veya sıfırladıktan sonra karakter atıp girincede kaldığı yerden devam ediyo yine bugu engellemişler

fatihmehmetöz;18474606' Alıntı:
Hero da denedim ben beceri sıfırlanınca hepsi sıfırlanıyor tekrar bk okuduğunda sıfırlamadan önce kaçtaysa becerin ordan devam ediyo veya sıfırladıktan sonra karakter atıp girincede kaldığı yerden devam ediyo yine bugu engellemişler

Özellik veriyor mu peki hero'da ? Herodakileri ekledim bendeki lua'da en fazla master oluyor 15 puan alabiliyor ama kaç puan alabileceğini ayarlayabiliyorsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri