DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(Python-Lua) Yeni Destek Becerisi #Vectors

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bug yok sadece master olarak kalıyor beceri ve dediğin gibi geliştirilmesi gerekli.Özellik için skill_proto ve locale'de bulunan skilltable.txt editlemen gerekiyor
hayır beceri sıfırlayınca oda sıfırlanıyor ve verdiği özellik gitmiyor

hayır beceri sıfırlayınca oda sıfırlanıyor ve verdiği özellik gitmiyor

Beceri sıfırlayınca sıfırlanması normal bence ama özellik konusunu denemedim herodaki destek becerilerini kullanıyorum lua'yı da becerilerin ekli olduğu filestan aldım

Beceri sıfırlayınca sıfırlanması normal bence ama özellik konusunu denemedim herodaki destek becerilerini kullanıyorum lua'yı da becerilerin ekli olduğu filestan aldım
onda öyle bir bug yoksa paylaşırmısın diğer arkadaşlarta bekliyor :)

onda öyle bir bug yoksa paylaşırmısın diğer arkadaşlarta bekliyor :)

Hero da denedim ben beceri sıfırlanınca hepsi sıfırlanıyor tekrar bk okuduğunda sıfırlamadan önce kaçtaysa becerin ordan devam ediyo veya sıfırladıktan sonra karakter atıp girincede kaldığı yerden devam ediyo yine bugu engellemişler

fatihmehmetöz;18474606' Alıntı:
Hero da denedim ben beceri sıfırlanınca hepsi sıfırlanıyor tekrar bk okuduğunda sıfırlamadan önce kaçtaysa becerin ordan devam ediyo veya sıfırladıktan sonra karakter atıp girincede kaldığı yerden devam ediyo yine bugu engellemişler

Özellik veriyor mu peki hero'da ? Herodakileri ekledim bendeki lua'da en fazla master oluyor 15 puan alabiliyor ama kaç puan alabileceğini ayarlayabiliyorsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri