- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hayır beceri sıfırlayınca oda sıfırlanıyor ve verdiği özellik gitmiyorBug yok sadece master olarak kalıyor beceri ve dediğin gibi geliştirilmesi gerekli.Özellik için skill_proto ve locale'de bulunan skilltable.txt editlemen gerekiyor
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
hayır beceri sıfırlayınca oda sıfırlanıyor ve verdiği özellik gitmiyor
Beceri sıfırlayınca sıfırlanması normal bence ama özellik konusunu denemedim herodaki destek becerilerini kullanıyorum lua'yı da becerilerin ekli olduğu filestan aldım
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
onda öyle bir bug yoksa paylaşırmısın diğer arkadaşlarta bekliyorBeceri sıfırlayınca sıfırlanması normal bence ama özellik konusunu denemedim herodaki destek becerilerini kullanıyorum lua'yı da becerilerin ekli olduğu filestan aldım
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
onda öyle bir bug yoksa paylaşırmısın diğer arkadaşlarta bekliyor
Beceri sıfırlayınca sıfırlanması normal bence ama özellik konusunu denemedim herodaki destek becerilerini kullanıyorum lua'yı da becerilerin ekli olduğu filestan aldım
Hero da denedim ben beceri sıfırlanınca hepsi sıfırlanıyor tekrar bk okuduğunda sıfırlamadan önce kaçtaysa becerin ordan devam ediyo veya sıfırladıktan sonra karakter atıp girincede kaldığı yerden devam ediyo yine bugu engellemişler
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
fatihmehmetöz;18474606' Alıntı:Hero da denedim ben beceri sıfırlanınca hepsi sıfırlanıyor tekrar bk okuduğunda sıfırlamadan önce kaçtaysa becerin ordan devam ediyo veya sıfırladıktan sonra karakter atıp girincede kaldığı yerden devam ediyo yine bugu engellemişler
Özellik veriyor mu peki hero'da ? Herodakileri ekledim bendeki lua'da en fazla master oluyor 15 puan alabiliyor ama kaç puan alabileceğini ayarlayabiliyorsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)