xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

game dosyası önemli sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atasefa41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 277

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

şimdi arkadaslar puttyden game dosyamın yedeğini aldım bu yedeği yükleyince oyunu baslatamıyorum ama formatlayınca oyunu baslatabiliyorum diyeceklerim şudur çok önemli benim için.

1 ay files üzerinde game çalışması yaptım ve game çalışmam gitti ama game çalışmamın yedeğini almıştım.
Bu game dosyamın yedeğini puttyden en son kayıtlanan game dosyasını yükle değilde kayıtlı olan gamenin içine girip bi şekilde ordaki kayıtlı dosyaları alıp yükleme gibi bir şansımız varmı eğer yoksa birdaha 1 ay daha uğraşamam bu konu benim için çok önemli arkadaslar lütfen bilgisi olup yardım edebilecek birisi varsa bana yardımcı olsun.

şimdi arkadaslar puttyden game dosyamın yedeğini aldım bu yedeği yükleyince oyunu baslatamıyorum ama formatlayınca oyunu baslatabiliyorum diyeceklerim şudur çok önemli benim için.

1 ay files üzerinde game çalışması yaptım ve game çalışmam gitti ama game çalışmamın yedeğini almıştım.
Bu game dosyamın yedeğini puttyden en son kayıtlanan game dosyasını yükle değilde kayıtlı olan gamenin içine girip bi şekilde ordaki kayıtlı dosyaları alıp yükleme gibi bir şansımız varmı eğer yoksa birdaha 1 ay daha uğraşamam bu konu benim için çok önemli arkadaslar lütfen bilgisi olup yardım edebilecek birisi varsa bana yardımcı olsun.

Filezillaya atınca izinini 777 yapmayı unutmuşsundur :)

Hocam yok puttyden kayit aldim suan kaydim nerde onu bile bilmiyom ama o game dosyasini puttyden yukleyince oyunu baslatamiyom simdi bu benim game dosyasindaki calismalari nerden alabiliriz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri