kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Renkli Host Hakkında Bilgi Verebilcek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan desparo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle renklihosttan daha önce sunucu aldim ve kendileriylr iş yaptim gayet ilgililer , makine acisindan soyluyorum gercekten saglam makineleri var tavsiye ederim.

Renkli Host İle M2satan 2 aydır çalışıyor,+200 online geçti,hızlı işlemcisi var.Gerçekten başarılı.İlgi mükemmel bu saatte destek var 23:43

İkinizede görüşlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum umarım bende sizler gibi memnun kalırım boş yere uğraşmayız :)

Renkli hostun forumdakşi şikayet konularına ve içeriklerine göz attım.Açıkcası renklihost çok kurnaz kelime oyunlarıyla milleti kandırma yoluna gitmiş (2gb kampanyalı kampanyasız hackshield konusu gibi).Skype ve ticketlerdeki eklenen fotoğraflarına baktım çok ukala ve baştan savma konuşma tarzı sergilenmiş bu şekilde herhangi bir hizmet verilmez veren şirketede rank VERİLMEMELİ diye düşünüyorum.Sonuçta turkmmo.com gibi bir site bu ve benzeri şeylerle muhattap olmamalı.Fiyatlarına gelince onlara lafım yok onlar gayet iyi kendileriyle çalışmayı düşünürken o şikayet konularındaki tavırları yüzünden vazgeçtim,sizleride bilgilendirmek isterim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri