- Konular
- 65
- Online süresi
- 8h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle iyi akşamlar..Bu zamana kadar 7-8 firma ile çalıştım bunların hepsi forumda bilindik ve berbat firmalar fakat rankları yok bahanesiyle reklamları alınmasına ragmen forumda herhangi bir işlem görmüyorlar (torpil bildiğiniz).
Bana bu saçmalıkta bir firma daha denk gelmesini istemiyorum.Ticketlerime kısa sürede cevap verip sorunlarımı kesin sonuca en kısa sürede ulaştırabilcek firmalar lazım ayrıca üslub ve hizmet çok önemli.Parayı aldıktan sonra 180 derece dönen çok firma gördüm.
Renkli Host hakkında forumda herhangi bir şikayete denk gelmedim yinede buraya bu firmayla iş içinde olanlar (ANCAK YANDAŞ YORUM YAPMAYACAK KİŞİLER) lütfen deneyimlerini ve firma hakkındaki görüşlerini belirtirseler sevinirim...
Bana bu saçmalıkta bir firma daha denk gelmesini istemiyorum.Ticketlerime kısa sürede cevap verip sorunlarımı kesin sonuca en kısa sürede ulaştırabilcek firmalar lazım ayrıca üslub ve hizmet çok önemli.Parayı aldıktan sonra 180 derece dönen çok firma gördüm.
Renkli Host hakkında forumda herhangi bir şikayete denk gelmedim yinede buraya bu firmayla iş içinde olanlar (ANCAK YANDAŞ YORUM YAPMAYACAK KİŞİLER) lütfen deneyimlerini ve firma hakkındaki görüşlerini belirtirseler sevinirim...
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
renklihost firmasıyla 2 aydır calısıyorum ufak tefek sorunlar olsa dahi yardım ettikleri için o sorunları görmüyorsun mesela diğer firmalar ıcınde bu geceerlı sorunlar herzaman olacak fakat ilgilenmedikce o sorunlarla hem sıkayet alırsın hemde 2.ay ark lar tercıh etmez ben renklıhostun guvenılır ve kalıtelı bır sunucu oldugunu bılıyorum o yuzden bu sekılde ınsallah devam edecegız almanı tavsıye ederım
- Konular
- 65
- Online süresi
- 8h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
renklihost firmasıyla 2 aydır calısıyorum ufak tefek sorunlar olsa dahi yardım ettikleri için o sorunları görmüyorsun mesela diğer firmalar ıcınde bu geceerlı sorunlar herzaman olacak fakat ilgilenmedikce o sorunlarla hem sıkayet alırsın hemde 2.ay ark lar tercıh etmez ben renklıhostun guvenılır ve kalıtelı bır sunucu oldugunu bılıyorum o yuzden bu sekılde ınsallah devam edecegız almanı tavsıye ederım
Görüşün için çok sağolasın kısmetse bakalım
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 31
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Renkli Host İle M2satan 2 aydır çalışıyor,+200 online geçti,hızlı işlemcisi var.Gerçekten başarılı.İlgi mükemmel bu saatte destek var 23:43
- Konular
- 48
- Online süresi
- 1m 1s
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Öncelikle renklihosttan daha önce sunucu aldim ve kendileriylr iş yaptim gayet ilgililer , makine acisindan soyluyorum gercekten saglam makineleri var tavsiye ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)