Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
diff sorunludur oyundan sürekli çar düşmektedir difi ekledikden sonra bu sorun başlamıştır
Diffde Bir Sorun Yok Çar düşmesini Tarif Et Biraz Packinde eksiklik varsa örn: Kızılda sürekli atabilir.
diff sorunludur oyundan sürekli çar düşmektedir difi ekledikden sonra bu sorun başlamıştır
ilgili dif, test sunucumuz da 1 aydan süredir mevcut ve herhangi bir problem yaşanmadı. sizin sorununuzun bizim dif'le yakından uzaktan alakası yoktur.
karalayıcı yorumlardan ziyade oyunun altyapısını biraz daha öğrenmenizi öneririm.
anlıyorum da 34k game sürümünde denedim bu sorunu yaşadım game dosyasını degiştirince sorun düzeldi yada diff başka bi difle çakışıyor olabilirmi
anlıyorum da 34k game sürümünde denedim bu sorunu yaşadım game dosyasını degiştirince sorun düzeldi yada diff başka bi difle çakışıyor olabilirmi
Diffi Gameye Değil Client Yani .exe Dosyasına Atıcaksın Kardeşim O Yüzden Hata Almışsındır Lütfen Konuyu Oku.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)