shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Source Build İşlemi Sonrası [YARDIM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByCypruS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ByCypruS

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
48
Online süresi
1m 1s
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 3 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba , vectors'un C++ / C# / Pyhton bölümündeki konusu sayesinde source build etmeyi başardım ve sorunsuz bir şekilde game ve db compile ettim , fakat benim takıldıgım nokta bu game ve db'yi alıp örneğin maxmi'nin 3.6 filesinde maxmidb ve maxmigame ile değiştirip isimlerini maxmidb maxmigame yaptım fakat oyunu sorunsuz başlatmasına rağmen ch'ler gelmiyor ... olarak kalıyor sanırım lib eksik yani en azından ben öyle düşünüyorum lib'leridemi compile ediyoruz bu konuda biraz yardım istiyorum.
@Vectors; - @DevSheen; - @Pasha37; - @DemirGame;

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başka sourcede denedim bide mesela allwip'in paylaştıgı game ve db'yi denedim oyuna giriş yaptı işlemci versiyonu farklı vb. yazdı oyundan attı onun sourceleri elimde yok diye bende vectorsun sourceden gameyi compile ettim o game çalışmıyor onda , yansıma dosyaları hangileri acaba , birde skypte ekledim kabul edersen sevinirim.

allwip'in paylaştıgı game ve db'yi denedim oyuna giriş yaptı işlemci versiyonu farklı vb. yazdı

Exe'yi değiştir düzelir bu sorun temiz bi exe kullan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri