xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Source Build İşlemi Sonrası [YARDIM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByCypruS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ByCypruS

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
48
Online süresi
1m 1s
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 3 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba , vectors'un C++ / C# / Pyhton bölümündeki konusu sayesinde source build etmeyi başardım ve sorunsuz bir şekilde game ve db compile ettim , fakat benim takıldıgım nokta bu game ve db'yi alıp örneğin maxmi'nin 3.6 filesinde maxmidb ve maxmigame ile değiştirip isimlerini maxmidb maxmigame yaptım fakat oyunu sorunsuz başlatmasına rağmen ch'ler gelmiyor ... olarak kalıyor sanırım lib eksik yani en azından ben öyle düşünüyorum lib'leridemi compile ediyoruz bu konuda biraz yardım istiyorum.
@Vectors; - @DevSheen; - @Pasha37; - @DemirGame;

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle merhaba , vectors'un C++ / C# / Pyhton bölümündeki konusu sayesinde source build etmeyi başardım ve sorunsuz bir şekilde game ve db compile ettim , fakat benim takıldıgım nokta bu game ve db'yi alıp örneğin maxmi'nin 3.6 filesinde maxmidb ve maxmigame ile değiştirip isimlerini maxmidb maxmigame yaptım fakat oyunu sorunsuz başlatmasına rağmen ch'ler gelmiyor ... olarak kalıyor sanırım lib eksik yani en azından ben öyle düşünüyorum lib'leridemi compile ediyoruz bu konuda biraz yardım istiyorum.

Map Allowlar Geliyormu ? Bazen Ymir Lisansını Görmeyebiliyor puttye gelip gmake limit_time yaz sonra compile et.

İşlemci Versiyonu Farklı Hatası ClientReport Versiyonunun Farklı Olmasından Kaynaklanır . Gameyi HxD İle Açıp MAP_ALLOW Diye Arat Aşağısında ClientReport Ve 7 8 Tane Sayı Göreceksin . Onları Clientine Uyumlu Olarak Değiştir Veya Clienti Baştan BUILD Et , Ayrıca CH Ler .... 4 Adet .... Olarak Geliyorsa CONFIG Dosyanda

AUCTION_SERVER : 1 ( Main.cpp Üzerinden TheCore_Shutdown Kaldırılmassa .... Verir . )

MARK_SERVER : ( CONFIGE Eklendiğinde Hamachi Veya Localhost İse .... Verir . )

Sana Tavsiyem Client Dosyasını Baştan BUILD Etmendir.

Map Allowlar Geliyormu ? Bazen Ymir Lisansını Görmeyebiliyor puttye gelip gmake limit_time yaz sonra compile et.

Evet Map allowlar sorunsuz geliyor.

Oyunu açarken putty ekran görüntüsü ;

ZLOvEG.png

gk9d9O.png

Oyun bu şekilde sorunsuz açılıyor putty'de fakat oyuna geçince Ch'ler "..." olarak gözüküyor ve kullanıcı adı ve şifre girince Sunucuya Bağlanıyorsunda kalıyor.

Başka sourceyi build ettim yinede sorun aynı.

Bide vectorsun sourceyi build ettim ondada oyun karakter ekranı geliyor entere basıyorum tam o aradaki resimler geliyor alttaki çubuk hiç ilerlemeden oyun atıyor.

Wom2 sourcesi kullan

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri