- Konular
- 7
- Online süresi
- 8m 35s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar oyunla ilgili bir fikrimi belirtmek için bu konuyu açtım neden sürekli çeşit çeşit silahlarımız olsun istiyoruz anlamıyorum yani oyunda silah satma yada silah takası gibi bir durumda söz konusu degil bence oyundaki en iyi silah m4a1 iron beast bir tanede düzgün sniper silah birde tekli bir de camo gibi birşey yeterli olacaktır onun haricinde zp alıp silah çıkartmak bence çok saçma tabi herkezin zevki kendine birde şöyle bir durumda var zamanı geldiginde oyundan sıkılınca hesabını satmak istediginde harcadıgın paradan çok daha azına satmak zorunda kalıyorsun şartlar böyleyken bence zp alıp yeni yeni silahlar çıkartmaya çalışmak çok saçma okuduysanız teşekkürler .
- Konular
- 741
- Reaksiyon Skoru
- 408
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
aynen saçma ama bu bi çeşit bagımlılık. kendimden örnek vereyim , zp kutularına harcadıgımla bütün vip silahlara sahip olabilirdim ama kutu kırmak daha zevkli heyecanlı geldi her ay hemen hemen 100 k zp alıyorum rahat 80 K'sı kutulara 

- Konular
- 72
- Online süresi
- 15m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 142
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Dediğin gibi tamamen saçmalık ama insanoğlu işte gözü aç olmaktansa karnı aç olsun
. Bir tane sniper ,bir tane pistoll ,bir tane rifle ,bir tane de knife olduğunda yeterlidir zaten.
. Bir tane sniper ,bir tane pistoll ,bir tane rifle ,bir tane de knife olduğunda yeterlidir zaten.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)