HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gece Neden Çalışma Yapmıyorsunuz Anlamıyorum.
İnsan Otura Otura Bekleye Bekleye Sıkılıyor Yav
Arkadaşlar sürekli aynı konuları açmanıza gerek yok bence , Belliki bir sorun mevcut ve bunu yapmaya çalışıyorlar. En kısa zamanda tekrar aktif olacaktır sorun sadece sizde değil bendede aynı şekilde , Sabırlı olmanız gerekmekte.
Sabah 9 da kalktım ve bomboş oturuyorum 1 gun tatil var oda yalan oldu açın artik Auzen haklı katiliyorum
Sabah 9 da kalktım ve bomboş oturuyorum 1 gun tatil var oda yalan oldu açın artik Auzen haklı katiliyorum
Sunucular açıldı giriş yapabilirsiniz.
Açıkcası bakım olduğunu düşünmüyorum 2-3 haftadır aynı güne denk gelen bir şey. Sabah 6:30'dan beri giriş yapılmıyor. Eğer bakım ise bilgilendirme yapılmalı diye düşünüyorum. Herkes merak içinde açıldı açılacak diye bekliyor.
Haklısın Bakımın Gece Saatlerinde Yapılması Gerekir Aslında Böyle Hafta Sonu Bekletilmesi Yanlış Hem User Konusu Olsun Hem De Hafta Sonu İzinli Arkadaşlarımız Kardeşlerimizin Bekletilmesi Yanlıstır. Bu Sorunla İlgilenilip Cözülürse Seviniriz.. OYUN ACILMIŞTIR ARKADAŞLAR GİREBİLİRSİNİZ İYİ forumlar .
Haklısın Bakımın Gece Saatlerinde Yapılması Gerekir Aslında Böyle Hafta Sonu Bekletilmesi Yanlış Hem User Konusu Olsun Hem De Hafta Sonu İzinli Arkadaşlarımız Kardeşlerimizin Bekletilmesi Yanlıstır. Bu Sorunla İlgilenilip Cözülürse Seviniriz.. OYUN ACILMIŞTIR ARKADAŞLAR GİREBİLİRSİNİZ İYİ forumlar .
Sunucular şuan zaten açık , Giriş yapabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)