bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

lEwiLDragoNl HESABI DEVİR EDİLMİŞTİR.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EwiLDragoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mete o çari kim nasil aldi okdr paraya anlamiyorum ederi her vs 10 kesiliyorsun itemleri ne şekilde aldığını biliyoruz alan kişeye allah yardm etsn :)

bunları söylediğin günü hatırlıyor musjn hüsooo :D ne günlerdi bee , şaka bi yana yaptırdın mı testi ? :m08:

Değil mı mesele annen seni o yaşa kdr şerefli ol diye büyütü ama sen yanliş yola sarbtn cebi en azından ben calmadm kimsenin arkasindan oyun oynamadm adam gibi oyunu mu oynadm adam gibi biraktm peki sen öyle mi yaptn sahte ssden hirsizliktan kaç kez ban yedin hatirlasana evlat

Hırsızlık mı :D ahahah bak işte sıkışınca her zaman ki gibi iftira atıyorsun :D 2010 dan beri bu oyundaydım bir kere bile hırsızlıktan ban yemedim :D ve çarlarım şu an açık haberin olsun boşuna sevinme yani :D

Çarlarn herkes gibi afdan dolayı acil di ve sen benden iyi biliyorsn ki yaptgn sahte ss hepsi pc kagitli pc geçince bi zat yüklerim evlat unutma o günleri Çebi :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri