Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

lEwiLDragoNl HESABI DEVİR EDİLMİŞTİR.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EwiLDragoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mete o çari kim nasil aldi okdr paraya anlamiyorum ederi her vs 10 kesiliyorsun itemleri ne şekilde aldığını biliyoruz alan kişeye allah yardm etsn :)

Mete o çari kim nasil aldi okdr paraya anlamiyorum ederi her vs 10 kesiliyorsun itemleri ne şekilde aldığını biliyoruz alan kişeye allah yardm etsn :)

Sen oyuna uzak bir vatandas oldugun için Boş bogazsın :) benim karakterimde olan itemi senin göre bilme gibi lüksün yok cünki okadar büyük bir kapasiteye daha ulaşmadın ayrıca beni 10-0 kesecek adam daha dogmadı ama benim 10-0 kestigim adam cok var server içersinde :) Hatta Burak gibi boş adamlara 4 avans verip 10-4 kesip attıgım olmuştur ely1 burası unutma :)

(ASIM)artık vs atcak kimse kalmadı sende gittin napalım artık :D kendi kendimize atarız parayı güle güle harca

Aynen öyle kardesim biliyorsunki son günlerde boş beleş adamlarla vs atmıyorduk avans verip kestigimiz için :D Bi senle atıyoduk bende bıraktm yanlız kaldın allah kolpaların ve surayım diye gezinen boş adamların yanında sana yardm etsin :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri