HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çarlarn herkes gibi afdan dolayı acil di ve sen benden iyi biliyorsn ki yaptgn sahte ss hepsi pc kagitli pc geçince bi zat yüklerim evlat unutma o günleri Çebi![]()
istediğin kadar yükle ben o sahte ss leri hiç bi zaman inkar etmedim türkaya da kendim anlattım zaten hiç değilse senin gibi itemleri yere attım diyip çar değiştirmedimi,bir erkekle sevgili olmadım ve erkekliğimden hiç bir zaman şüphe etmedim :m08:
Kendin mi dedin en azindan düşmanınm sevgilimi elimden almadi sen iyi biliyorsn sahte ss bunu için yaptığını iyi biliyoruz Çebi sen metin2 ile gerçek hayatı bir saniyorsn oyunda espiri ciddiye alan tek canli sensn aç gözünü biraz olgunlaş onuda yapimiyorsansa git bi tipbi yardm gör diyecek başka bi sözüm yok güzel vaktimi senin gibi değersiz bi kişi ile öldürmek istemiyorum
ben bu oyunu bu kadar taksam bütün çarların ban yiyeceğini bile bile tek bir ıp adresinden gidipte o ss leri yapmazdımKendin mi dedin en azindan düşmanınm sevgilimi elimden almadi sen iyi biliyorsn sahte ss bunu için yaptığını iyi biliyoruz Çebi sen metin2 ile gerçek hayatı bir saniyorsn oyunda espiri ciddiye alan tek canli sensn aç gözünü biraz olgunlaş onuda yapimiyorsansa git bi tipbi yardm gör diyecek başka bi sözüm yok güzel vaktimi senin gibi değersiz bi kişi ile öldürmek istemiyorum
oyunu benim taktiğimi söylüyorsun da her gece oyuna gelip bi erkek için tripten tribe giren sendin
söylediğin palavraları cümle alem biliyor arkasından konuştuğun insanlara kanki ayağı çekende sendin bunların hepsi kanıtlandı boşuna bana palavra atma 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)