- Konular
- 5
- Online süresi
- 23s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle İyi Forumlar Prosunucum'dan 17.02.2015 Saat 16.44 de 1GB Metin2 Pvp Siparişi Verdim Sipariş Vermeden Önce Skype den Konuştum Biraz Ödemeyi Yaptım En Erken 1 Saat İçinde En Geç 24 Saat İçinde Teslim Edilir Dediler Ödemeyi Yaptıktan Sonra Birdaha Cevap Alamadım ve Pvp Serveri Hala Teslim Etmediler Sayfalarına Böyle Bi Bilgi Paylaşmışar Ama Ne Tickete Ne Sayfaya Nede Skype Atılan Mesajlara Cevap Vermiyorlar
Prosunucum'un Sayfaya Attığı Bilgi
NOT: Sunucu İle Alakalı Problemlerden dolayı Özür Dileriz Hatamızı Telafi etcez Bizimlede alakalı bir Problem deil ama sizin kadar bizde maduruz yakında bi cözüm bulup butun sıkıntıları cozcez mesajlara cevap alamıyoruz diyorsunuz mesajlarınızı okuyoruz aslında ama verecek cevabımız yok sorunu cozmeye yönelik calısmalar yapmaktayız anlayışınız icin Teşekürler Simdiden Sorularınıız Ticket atarak dile getire bilirsiniz Ben okuyorum tektek gerekirsede cevap veriyorum
Resim 1
Resim 2
Resim 3
Prosunucum'un Sayfaya Attığı Bilgi
NOT: Sunucu İle Alakalı Problemlerden dolayı Özür Dileriz Hatamızı Telafi etcez Bizimlede alakalı bir Problem deil ama sizin kadar bizde maduruz yakında bi cözüm bulup butun sıkıntıları cozcez mesajlara cevap alamıyoruz diyorsunuz mesajlarınızı okuyoruz aslında ama verecek cevabımız yok sorunu cozmeye yönelik calısmalar yapmaktayız anlayışınız icin Teşekürler Simdiden Sorularınıız Ticket atarak dile getire bilirsiniz Ben okuyorum tektek gerekirsede cevap veriyorum
Resim 1
Resim 2
Resim 3
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...