mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Item kaybolma (yararli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 581

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar bundan sonra itemlerinizin videosunu veya fotografini oyundan çıkarken zaman ve sunucu ismi görünülcek şekilde çekip kaydederseniz o item kaybolduğunda ely.destege atarsaniz belki çözüm bulunabilir. Tesekkurler

Arkadaslar bundan sonra itemlerinizin videosunu veya fotografini oyundan çıkarken zaman ve sunucu ismi görünülcek şekilde çekip kaydederseniz o item kaybolduğunda ely.destege atarsaniz belki çözüm bulunabilir. Tesekkurler

Böyle birşeye gerek yok adamlarda zaten log kayıtları var istedikten sonra her türlü bulabilirler.Ben itemi aldığım günü söylüyorum 1 kişi incelemiyor sadece mümkün değil diyorlar.

Ben ışınlandıgımda yok oldu her şeyde video mu alıcaz bıktım artık birilerine birşey anlatmaktan umrumda değil kaybolsun sadecebende olmadıkca sıkıntı yok

Saman c Turko Vardı Bende Oyundan Attı Giridgimde Yoktu Yöneticilere Bildirdim Herhangi bi Cevap verilmedi Ticket Attım Admine Bildiriliyor Dedii Daha Oyle Kaldı G.o Diyelim Daha Ticaret Yaparken 10 Kez Düşünürüz Artık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri