HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu Sorun Bendede Var At Skılı Olmadan Nınja Bı İşe Yaramıyor Konu Açmısdım Ancak Shorty Çalısmalar Devam Edıyor Demısdı.
eskı carlarda asker at otonatuj p calısmıyor dostum![]()
Bana da öyle geldi. Yine de oldukça sıkıntılı ve mağdur duruma düşürücü bir problem. İlgilenirse sevinirim.
bana da öyle geldi. Yine de oldukça sıkıntılı ve mağdur duruma düşürücü bir problem. İlgilenirse sevinirim.
boŞver dostum tek derdimiz o olsa keŞkem :d
Ne ticket ile ilgilenildi ne konuyla. Yaptığınız haksızlık emeğe saygısızlıktır.
Oyundaki 1 Level çarların bile atları asker iken benim 110 level LOKI isimli çarımın (Keith) atı asker değil zırhlı, leveli de 21. Acilen bu bug ile ilgilenilmesini istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Dostum bende 5 yıllık car vardı 1 yıl önce bi yama geldi benim asker at zırhlı at oldu hatta sv yın hepsinde öyle olmuştu millet at madalyonu satmaya başlamıştı çok iyi hatırlıyorum sonra 10tane madalya aldım 10 günde atımı asker yapmıştım sende öyle yap

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)