Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[Yardım] Nerde Yanlış Yapıyorum [Acil]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan restsaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Benim Sabit Ip Serverim var yeni kurdum ama bu sorun yüzünden gönlüm geçiyor...

Sorun;
Oyuna Başkaları Giremiyor

vgXP56.jpg

SİTE ; Burda Yanlışım Yok galiba....'

1YVEvp.jpg

NOT = Arkadaşlar No-Ip'ten başka Birtanede DUCKDSN die bişi buldum Onuda denedim aynn Böyle oluyor.Panelde Sıkıntıyok Herkez Heryerden Girebiliyor .

ha böyle gülücüklü help me lerde mi kalmak istersin yoksa bu konudaki kesin doğru cevapları almayı mı yoksa bilgi beyin kirliliklerini dinleyipte herşeyi yapıp yorulup sonra tekrar çuvallamak mı hangisi tercih et

kardeş sana diyorum mesaj aıyorum senin derdin mesaj kasmak galiba yardım et diyoruz link atıyorsun bakıyoruz senin anlattığın çok çok şaçma oracle Virtual Pc ile FreeBsD işleti sistemi üzerine kuruyorum 2 pcye gerek yok bunun sayesinde...

Burdan bana ulaş sıkıntıyı anlat bilelim. Sanada Minnettar kalalım....https://www.facebook.com/enslaved95

kardeş sana diyorum mesaj aıyorum senin derdin mesaj kasmak galiba yardım et diyoruz link atıyorsun bakıyoruz senin anlattığın çok çok şaçma oracle Virtual Pc ile FreeBsD işleti sistemi üzerine kuruyorum 2 pcye gerek yok bunun sayesinde...

Burdan bana ulaş sıkıntıyı anlat bilelim. Sanada Minnettar kalalım....https://www.facebook.com/enslaved95

Free BSD kuruyorsan eğer no-ip ile nasıl yapmayı düşünüyorsun?

Normal sabit ip server kur free BSD kuracaksan statik ip alman gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri