Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu Paneli Kurdum ve Üst Kısımda Bu Hata Geliyor Nasıl Çözerim Lütfen Yardım @ExTazY21
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/....../public_html/index.php:1) in/home/....../public_html/ayarlar.php on line 46
*.php dosyalarını düzenleme yaparken "Not defteri" aracını değil "Notepad++" veya "Programer's Notepad" gibi programlar ile düzenleyin aksi taktirde dosyada "Unicode" kodlama hataları alırsınız. orijinal paneli tekrar indirin ve ayarlar.php'yi düzenleme programlarıyla düzeltin.
*.php dosyalarını düzenleme yaparken "Not defteri" aracını değil "Notepad++" veya "Programer's Notepad" gibi programlar ile düzenleyin aksi taktirde dosyada "Unicode" kodlama hataları alırsınız. orijinal paneli tekrar indirin ve ayarlar.php'yi düzenleme programlarıyla düzeltin.
durablee elimde daha önce paylaştığınız sciptmetin2 paneli var kullanmak istiyorum iznin var mı?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)