mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

xDeist REZİLLİĞİ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IKaBuSKaoSI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bro Emin Ol Umrumda Değiller Valla Sadece Gülüyorum Makaramı Yapıp Geciyorum Ama Boylelerını Haddini Bildirmen Lazım..
BU GÖREVİ YAPMAK LAZIM HERKES KÜCÜĞÜNÜ BÜYÜĞÜNÜ BİLMELİ SONUCDA . AFK CARI KESEN ADAM AHKAM KESİYOR BİZE SAĞDA SOLDA VS DEDIM GELMEDI YAKALADIM KESTIM AĞLADI Bİ LONCA VS YAPTIK 99ONLAR -97 BİZ ALDILAR VİDEO ATACAM DEDI ATMADI ŞEFTALİ BASTIGI ICIN ICINDEN BAZI KARAKTERLER FULL ATAK TAKIP GIRDILER 2O 15K DAN AŞŞA DAMAGE YEMEDİLER BUNLARI OYUNUMUZU OYNAYAN KİŞİLER GÖRSÜN Kİ KİŞİLİĞİNİ MASKELERİNİN ALTINDA YATAN ASTARI YIRTILMIŞ YÜZLERİ GÖRSÜNLER . BENIM AMACIM KIMSEYLE UGRAŞMAK DEĞİL VE YA KÖTÜLEMEK DEĞİL RAHAT DURSUNLAR ONA BUNA SARMASINLAR DURDUK YERE AMAC EĞLENCE SEN O EĞLENCEYİ BOZARSAN SENIDE BOZARLAR HERŞEYİN BİR SINIRI VARDIR TADI TUZU VARDIR SEN ONU AŞARSAN KARŞINDAKİ İNSANIN DA BİR YERE KADAR SABREDİP BİR YERDE PATLICAĞINI BILMEN GEREKIR OYUNDA NE KUCUGUNU NE BUYUGUNU BİLİRLER . BENIM KARŞI TARAFTAKI HASIM TARAFINDAKI BIR TANE YAŞI 38 OĞLUNUN ADI EFE BENIMLE ADAŞ OLAN KİŞİYE SAYGIM VAR SADECE . GERİSİ BAĞLAMAZ ONUNLADA SAVAŞ YAPIYORUZ AMA O ADAM ACIKTA AĞZINI 1 KELIME ETMIYOR ONU BURDAN SAYGILARIMIZI ILETIYORUZ ... ANLICAĞIN BEN KENDI HALIMDEYIMDIR AMA CANIMI SIKTILARI ZAMANDA AĞACI KÖKÜNDEN SÖKMESİNİDE BİLİRİM. KARDEŞİM SANADA YORUMUNADA TEŞEKKÜRLER EDERİM. İYİ FORUMLAR MyLifeDead.

Baklava yemek Metin2 oynamaktan daha eğlenceli aslında. :D

PORTOFINO Amacın ne bilmiyorum milletin fazla asabını bozma Her olaya her şeye burnunu sokarak ne yapmaya çalışıyosun çöplük kurcalamaya bayılıyosun çok boş adamsın için gücün milleti birbirine düşürmek kaç gün gecmiş konudan yorum yapıyorsun işsizsin tam bir işsiz

PORTOFINO Amacın ne bilmiyorum milletin fazla asabını bozma Her olaya her şeye burnunu sokarak ne yapmaya çalışıyosun çöplük kurcalamaya bayılıyosun çok boş adamsın için gücün milleti birbirine düşürmek kaç gün gecmiş konudan yorum yapıyorsun işsizsin tam bir işsiz

La Bırak Havlar Havlar Susar Yada Kemik Ver Sussun :D :m08: :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri