berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

xDeist REZİLLİĞİ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IKaBuSKaoSI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

senin ben klavye abiligini ... Anladin sen senin yasin kac la benle boyle konusabiliyosun sen toto senİ tİpe bak at hirsizi adammi oldun 2 gunde sen kralin gelsin olm jinniyu parcaliyomusta bilmem neymise ne farkeder olm kralin gelsin oyunda filan gormiyim seni biyerde sana bu saatten sonra rahat yok anlaŞildi kaŞiniyor oran da senin belli sanada sirada gelecek abisi sikinti yok beklİyorum abİsİ senin gibileri realde gormek isterim oyle elbistan hirsizi ordan yazmakla olmuyor bu İŞler realde gÖrÜselİm sikinti yok tabİ oyunda gibi olmaz sonun daha belirli bİ sonucla karŞi karŞiya geleceksİn ama ben simdilik bisey demiyorum icrat gosterecem kocum evdekİnede selam sÖyle.

babasi izin vermiyormusda giremiyomus dÜmenlere bak la kac yaŞindasin daha subyen adammi oldun daha don oydun bugun koktun ne ayaksin sen kocum he tel İrtİbat verde dertleŞelİm var bİ yakindan tani bakalim beni bi karsi karsiya gel bakalim benimle ne yapacaksin cok merak ettim bÖyle klavye abİlİĞİyle olmaz bu İŞler anladin senin gİbİ gencleri cok harcadim ben adam ol o abisi kocum laflariyla seni cogaltmasinlar senin kasinan bi yerin var oraya bi namlu girmesin bence dikkatli ol canimi sikma benim canini sikarim senin kralanada eyvallahim olmadi bu zamana kadar beni taniyan bilir sanada tanitiriz kendimizi kocum sikinti yok xdeist sen veya diger abileriniz gelsin beni siz kesmessiniz cocugum anladin seni buyutur piyasaya salmasinida bilirim elbistandada elimiz var sukur ordada gerekirse seni buldurur orda ne yaptircaksam orda yaptiririm burda bana ahkam kesme ahkamini realde kes dikkat et suratinin yeri deĞİŞmesİn. EĞer kendine bu kadar da cok guveniyosan burdayiz sknti yok kocum. Oyun icin olmeyi bayilmak sanma tarİhe gecer İsmİn sonra anladin. Bİrdahada yorum atacaksan oyle ukala ukala yorumlar atma yok keserim yok bİcerİm yok ben Şuyum ben kralini gordÜm senin gibiler etek gİyİp dolaŞti pİyasada seninde sonun aynisi olmasin velet yaŞin kadar konuŞ benim canimi sikma at hirsizi suratinda meymelet yok . Bide benden bulma bulacaĞini iyice karartmiyim seni gocmen senİ.

vurucuevrika Öncelikle benim paso şeftali bastığımı iddaa ediyor hatta kuranın üstüne yemin ediyor bende kuranın üstüne yemin ederim basmadığıma sana gelince ufaklık paso otuyosun ama ıcraat yok ben beklıyorum nınjanı bugun ıstedıgın saatte gırerım yada suranlada gel kes beni o kadar guvenıyosan burdayım öyle işine gelen videoları almakla olmaz bu işler acizliğini şimdi daha iyi anlıyorum :ka19:

BAKTI xDeist birşey yapamaıyor abilerini gönderiyor buda yakında abı der bize merak etme kardeşim soyunu kurutucam olm bunlarin soyunu oyundan butun boyle klavye abİlerİnİ temİzlİcem merak etme kardeŞİm hadİ bakalim gorelim bu saatten sonra babasi izin vermiyormus babana no mu ver arasin beni gerekeni yaptirir burdaki efe abİn kocum benim sikinti hhic yok ayiktin ;)

Son düzenleme:
Gercekde Yuz yuze gelse eli Ayağı titrer Geçmiş burdan Klavye Artıslıgı Yapıyo. Olum Bız Sızın Gıbılerı Cok gorduk Oyundan Kazıcaz Sizi Hiç Merak Etmeyin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri