HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
CARINA VS DİYİP KACAN BIR KİŞİ DEDİĞİ YERE GİTTİM GELMEDİ SONRADA BOYLE UFAK TEFEK GULUCUKLER ATIP SIYRILMAYA CALIŞIYOR AKLINCA BEN SOZUMDE DURURUM SOZUMU YEMEM BANA ŞEFTALİ DEDİLER SAVAŞTA BİR COK RESIMDE YOK ZATEN ŞEFTALİYE PARADA YATIRMAM DEMIYIM SADECE LONCA VS TÜRÜ GİBİ KONULARDA KULLANIYORUM. AYRİYETTEN LORDEN ORDU TOPLAYIP GELMISSIN DIYOR FAKAT ORDU DEDIGI 3 KİŞİYİZ ADAM DEĞİŞİ 3KİŞİYİZ DİĞERLERİ KARŞIDA IZLIYOR VE KENDISI ARKADAŞI OKCUSUNU CAGIRDI BEN GENE SESIMI CIKARIP BIRSEY DEMEDIM2 CARI ASLINDA KENDIM OYNUYORDUM BIRISINE ARKADAŞIMA SÖYLEDİM KENDİ GİRİP OYNAMAYA BAŞLADIKTAN SONRA YERLERİ ÖPMEKLE MEŞGUL OLMAYA BAŞLADILAR.ASLINDA ONUDA GECDİM AGLAMA V.B GİBİ ŞEYLER ÖLÜNCE BAHANELERİ COGULAR 1-1 GİBİ TARZI ŞEYLER AKIL OLSA 3 KİŞİ DALDIGINDA HEMEN OLURDUM BUNU BILMESI GEREK VE EN ALTTA LORDENIN ORALARDA BU xDeist ARKADAŞ 2O K YIYORDU SONRADAN ITEM DEGISTIRINCE BIRAZ DAYANMAYA BAŞLADI ANLICAGINIZ KONUMUZ SÖZ VERİP SÖZÜNÜ YİYEN İNSANLARI TANIMANIZ. BENİM NORMALDE KİMSEYLE İŞİM OLMAZ TAA Kİ AFK CARA GELİP DALIP LAF KOYUP GİDİNCEYE KADAR 15 K ATTI EVET ATTI FRUTİYE ATTI AMA NASIL ATTI CANAVARLI ITEMLERIM TAKILIYDI GELDI ATTI ONU OVMEYE BAŞLADI 1O KİŞİ İCİNDE BANA ARTİSLİK YAPTI BENDE EYV CEKTIM AMA TEK YAKALADIM BUNU DÜZ 5.5 GİRİYORDUM VE ORDA KESTIM KENDISINI ONDAN SONRA HEP BAHANELER COGALDI .. KENDISIDE BILIYOR BUNU YALANLARSA ODA ONUN ADAMLIĞINA KALMIŞTIR. OYUN ICIN YALANA GEREK YOK BENIM KIMSEYLE ISIM OLMAZ KARDEŞLERİM BANA YETER EĞLENCEME BAKARIM NORMALDE BUNUDA ACMAZDIM FAKAT GÖRSÜN OYUNDAKİ ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM KİŞİLİKLERİNİ LORDENE GENE BIRSEY DEMIYORUM BUNUN GIBI AĞLAMIYOR FAZLA İYİ FORUMLAR.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Arkadaşın Modemini elinden almış Babası galiba yazamıyor![]()
Hahhaha![]()
:l03:
Dicek FazLa bişey olcanı sanmıyorum konuyu uzatılcak bi adamda değil zaten en cok bana setine vs demesi güldürdü gerisi önemsiz :m08:
Arkadaş klavye erkekligini baya seviyor herhalde birde efeyle ve canla vs atcakmis çocuk harbinden salak amk herneyse He bu arada efeyle kocumlu flan konuşma senin çene bağını ... Veletlere bak ağa boylelerinim setini alacaksın vsde ama adam baya bi kiviriyo gelmez herhalde :S
Uğraşmıyoruz ki eğleniyoruz Okullar başladıya akşamcı tayfa bunlar
YÜZYILIN EZİGİ ADAMA LAF YETİŞTİRİYON ADAMDAN ALINTI YAPIP MESAJINI SİLİYORSUN ACİZ.BEBE OLDUGUNU ÇOK BELLİ EDİYORSUN BİDE UTANMADAN İSTEK Mİ ATTIN OYYYY ACİZZZ.SANA ANCAK GÜLERİM ADAM SINAVA HAZIRLANIYOM DİYOR BEBE DAHA FALAN FİLAN ATMA DİYON EZİK YALAN BORCUMU VAR FACESİNE BAKTIMİ,VİDEODA İZLEDİM ADAM ÇOK HAKLI AMA SEN DANSÖZ GİBİSİN. ABLAM BÜYÜDE GEL SEN HELE FACENİ VER SENİNDE FACENİ GÖREMEDİK ABLAM KORKUYON MU ADAHA LAF ATIYON ADAMMISIN LAN SEN EN ÇOKTA NEYE ÜZÜLÜYORUM VARYA ÇOKLUK ÇOCUKLA UGRAŞIYOZ
OYUN YETMİYOR BİRDE FORUMDA...O ATTIGIN LAFLARI TOPLA BİRYERİNE MONTALA KOÇUM.
ŞİMDİ GİTTE KUMDA OYNA..
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bacım gözünün yağını yiyim git başka yerde otla yaşın kaç bilemem her evde kalan kiz mt2 ye sarmasin yaw birde RTE yazmış tövbe tövbe klavyeden atıp tutacağına eline yasinle cüz alda dua et gelmiş burda tiriviri yapıyor
Dicek FazLa bişey olcanı sanmıyorum konuyu uzatılcak bi adamda değil zaten en cok bana setine vs demesi güldürdü gerisi önemsiz :m08:
Ya Yemin ederim gülüp Geciyorum Sadece Dahada uğraşmam Olur biter