- Konular
- 298
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- - -TRANSFORMİCE PRO OLMANIN TAKTİKLERİ - -
Öncelikler arkadaşlar transformicede pro(professional) olmak istiyorsanız Bu konudaki adımları inceleyerek sizde professional oyuncu olabiliriniz.
Öncelikler arkadaşlar transformicede pro(professional) olmak istiyorsanız Bu konudaki adımları inceleyerek sizde professional oyuncu olabiliriniz.
1. ADIM : Öncelikle mapları çok iyi bilmeniz lazım örneğin nasıl yapılcağı nasıl şekilde yapsam daha hızlı olurum bunları çok iyi bilmeniz lazım.
2. ADIM :Wj yapmayı öğrenerek ve Cj leri daha iyi ayarlayarak yaparsanız oyunda Birinci girme ihtimaliniz daha da artıcaktır .
3. ADIM : Racing odalarına alışabilirsiniz Oralarda daha seri maplar geçiyor ve Birinci olursanız daha hızlı first kasarsınız. Fakat bu odada iyi değilseniz gitmenizi hiç tercih etmem Racing odalarında hileler daha çok oluyor birde yetenekli oyuncular buralarda first kasıyoz kendinize güveniyorsanız gidebilirsiniz.
4. ADIM : Şamanın yaptıgı itemleri çok iyi bir şekilde değerlendirin örneğin bir kalasmı koydu siz onu kullanarak en iyi şekilde deliğe girmeye çalışınız
5. ADIM : Çok seri olmanız lazım diğer oyuncuları deliğe girerken zıplayarak giderseniz daha seri olursunuz ve wj atarken de cok seri olmaya çalışın fakat fail vermemek içinde çok aşırı abartmayın Wj atarken farenizin Zemine tutundugunu görürseniz tekrar layınız Zemine tutunmadan Wj atmaya çalışmak Sizi fail yapabilir.
6. ADIM : Farenizin tipini güzel yapınız oyle çok abartılı itemler takmayınız örneğin 4001 peynir e alınan kulak itemi size hiç bir + sı olmayacaktır farenizi ağırlaştırara size - avantaj sağlayabilir güzel tip önerileri İstiyorsanız Forum exe genel bölümünde bunlar mevcuttur.