mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

HataLı Ban Wurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NuhSaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 857
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle SELAMINALEYKÜM Benim çarım ban yedi evet ban sebebim var ama banım açılması gerekir Ben Gm Arkadaşlara Ticket Atım Ban Sebebim Haksızlıktır Dedim Banımı Açmadılar Haksız Yere Ban Vurdular BEN BURDA TARİH VE SAAT GÖREMİYORUM
Banımı Açarsanız Sevinirim Ben 1000tane Video Gönderdim Ban Vurulsun Dedim GEMELERİN DEDİĞİ ŞEY TARİH VE SAAT GÖRÜNMEDİGİNDEN DOLAYI BAN ATAMAYIZ BUNU SİZE ZAHMET ÇÖZÜN

Sizin göstermiş olduğunuz video 16.06.2014 tarihinde yüklenmiş yani o zamanlar tarih ve saat daha yoktu oyunda. Şuan tarih ve saat görülmeyen videolarınızı işleme almıyoruz.

Kısacası ban süreniz dolmadan banınız açılmaz.

o Zaman Bende Video Atıyordum peki bana ne dediler tarih ve saat Gösterilmeden Ban Atamıyoruz Bunlar Gm Arkadaşlar Tarafından Denilmiş Buyrun Peki Buna Ne Diyeceksiniz ?

o Zaman Bende Video Atıyordum peki bana ne dediler tarih ve saat Gösterilmeden Ban Atamıyoruz Bunlar Gm Arkadaşlar Tarafından Denilmiş Buyrun Peki Buna Ne Diyeceksiniz ?

Sizin tarih olmadığı için işleme alınmayan videonuz tarih ve saat oyuna eklendikten sonradır. Tarih ve saat eklenmeden önce dikkat edilmiyordu fakat tarih ve saat eklendi ve eski videoları bu şekilde bize sunamıyorsunuz artık :)

Ama diyorsanız ben videoyu size atalı bir kaç gün oldu ve işleme almadınız diye talep numaranı özel mesajdan at kontrol edim ona göre tekrar geri dönüş yaparım size.

Sefa bey ben 1 sene önce ss aldım bi şahıs bana küfür etti ben ss yolladım 1 sene önce peki oo gm bana ne diye saat ve tarih görünmüyor bişey yapamam diyor ? buna bi cevap verirmisiniz ?

Sefa bey ben 1 sene önce ss aldım bi şahıs bana küfür etti ben ss yolladım 1 sene önce peki oo gm bana ne diye saat ve tarih görünmüyor bişey yapamam diyor ? buna bi cevap verirmisiniz ?

Bir sene önce tarih kontrolü yapılmıyordu diye biliyorum.

Sorması ayıptır şimdi siz bir sene önce ki olayımı hatırladınız, zamanında bu şekilde sebebini öğrenmeye çalışsaymışsınız daha iyi olurmuş. Şuan istesenizde o bir sene önceki ss'nize ne işlem uygulanır ne de banınız açılır. Tek yapacağınız banınızın süresinin dolmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri