delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Yazıklar olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avendor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 855
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugün, çarım afkeyken ban yedi. Bende Türkayı aradım böyle böyle hani bi suçum yok duruyorum ve ban yıyorum hakkında. Bana ticket attınmı felan dedı bende attım ama cevap gelmedı dedım. Sonra Bidaha bak dıyınce ben o an dısardaydım bakamadım.
Beni aradı 10 dakka sonra felan baktınmı dedı bakamadım suan evde değilim dedim. Bana küfür etmeye başladı bak gene suçum yok, bende dayanamadım bende ettim.
Bi oyunun GM'sine yakışmayan şekilde konustu. Ha bende sövdüm o sövünce. Sonra gitmiş çarımı silmiş kaldırmış bu insanlıkmı? Bu yapılırmı? Bi suç yokken çar havaya gitti. Ne parasındayım ne başka bişeyde sadece emeklerim havaya uçtu o koydu.
Ayıp denen bişey var. Ban atarsın dersinki suçun şu eyvallah derim. Ama hiç birşey yokken çarımın kapatılması ayıp cidden. Herneyse uzatmıcam hadi eyvallah.

Bugün, çarım afkeyken ban yedi. Bende Türkayı aradım böyle böyle hani bi suçum yok duruyorum ve ban yıyorum hakkında. Bana ticket attınmı felan dedı bende attım ama cevap gelmedı dedım. Sonra Bidaha bak dıyınce ben o an dısardaydım bakamadım.
Beni aradı 10 dakka sonra felan baktınmı dedı bakamadım suan evde değilim dedim. Bana küfür etmeye başladı bak gene suçum yok, bende dayanamadım bende ettim.
Bi oyunun GM'sine yakışmayan şekilde konustu. Ha bende sövdüm o sövünce. Sonra gitmiş çarımı silmiş kaldırmış bu insanlıkmı? Bu yapılırmı? Bi suç yokken çar havaya gitti. Ne parasındayım ne başka bişeyde sadece emeklerim havaya uçtu o koydu.
Ayıp denen bişey var. Ban atarsın dersinki suçun şu eyvallah derim. Ama hiç birşey yokken çarımın kapatılması ayıp cidden. Herneyse uzatmıcam hadi eyvallah.

küfür etmeden telefon görüşmesini kayıt etseydin hakkını arayabilirdin geçmiş olsun hoş şeyler değil bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri