noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

ALLWIP Source File

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALLWIP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadas ben 15 gündür yaptıgım herseyı sen versiyon olarak cıkartmıssın :)

Ben şu client build işlemini anlamadım

http://www.turkmmo.com/c-c-python/3206021-metin2-client-build-forumda-ilk.html

Bu konudaki gibimi build edicez? Rar ın içindeki kurulum.txt dede yazılanı bu konuda açmamızı istediği include_stuff klasörüne atıp adımları sırayla yapmalımıyız? Yoksa konudaki ile alakası yok masaüstüne sadece include_stuff klasörü açıp içinde kurulum.txt dede yazdıklarını yapıp yerinimi göstericez?

@ALLWIP; Yardımcı olabilirmisin lütfen?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorunun cevabını vereyim evet yükseltebilirsin wmvare ile hazır vdi'yi kurabilirsin sürümünü yükseltmez kullandığın 7.2 FreeBSD yi silmen gerekecek içerisindeki dosyaların yedeğini almalısın fakat kullandığın server files 34k bunu 40k ya çevirmen lazım çeviremiyorsan paylaşılan 40k svf leri kurmalısın ve game complite etme işlemine en son merak salmalısın..

En son merakımda artık game üzerine kendi adıma birşey yapamamandan kaynaklanıyor. C++ kodlarıyla müdehale etmek en azından 17-20 arası master yerine perfect master açılmasını sourceden kolaylıkla yapabilme şansım var. Senin söylediğin şekilde yaparsam bu files gelişmez diğer fileslerden farkı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri