darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

ALLWIP Source File

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALLWIP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bunu nasıl derleyebilirim? mysql ve game ayrı olarak derleniyor sanırım bunların ayrıntılı bir açıklaması forumda mevcut mu? Kafama göre bakamadığım için bilen birinin yol göstermesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, aynı zamanda clienti nasıl compile edebilirim? Son sorum ise; bilişimden aldığım freebsd ve mysql sürümünü kendim yükseltebilir miyim?

Firma: buyukweb

Önerdiğim Firmalar ;

HighTeknoloji
Yöncü Bilişim
TTNETDC
Sayfa.net
EterHost

Bunu nasıl derleyebilirim? mysql ve game ayrı olarak derleniyor sanırım bunların ayrıntılı bir açıklaması forumda mevcut mu? Kafama göre bakamadığım için bilen birinin yol göstermesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, aynı zamanda clienti nasıl compile edebilirim? Son sorum ise; bilişimden aldığım freebsd ve mysql sürümünü kendim yükseltebilir miyim?

Tüm sorulara tek cevabım forumu 5 dakika gez.

Sorunun cevabını vereyim evet yükseltebilirsin wmvare ile hazır vdi'yi kurabilirsin sürümünü yükseltmez kullandığın 7.2 FreeBSD yi silmen gerekecek içerisindeki dosyaların yedeğini almalısın fakat kullandığın server files 34k bunu 40k ya çevirmen lazım çeviremiyorsan paylaşılan 40k svf leri kurmalısın ve game complite etme işlemine en son merak salmalısın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri