HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu nasıl derleyebilirim? mysql ve game ayrı olarak derleniyor sanırım bunların ayrıntılı bir açıklaması forumda mevcut mu? Kafama göre bakamadığım için bilen birinin yol göstermesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, aynı zamanda clienti nasıl compile edebilirim? Son sorum ise; bilişimden aldığım freebsd ve mysql sürümünü kendim yükseltebilir miyim?
Firma: buyukweb
Önerdiğim Firmalar ;
HighTeknoloji
Yöncü Bilişim
TTNETDC
Sayfa.net
EterHost
Bunu nasıl derleyebilirim? mysql ve game ayrı olarak derleniyor sanırım bunların ayrıntılı bir açıklaması forumda mevcut mu? Kafama göre bakamadığım için bilen birinin yol göstermesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, aynı zamanda clienti nasıl compile edebilirim? Son sorum ise; bilişimden aldığım freebsd ve mysql sürümünü kendim yükseltebilir miyim?
Tüm sorulara tek cevabım forumu 5 dakika gez.
Sorunun cevabını vereyim evet yükseltebilirsin wmvare ile hazır vdi'yi kurabilirsin sürümünü yükseltmez kullandığın 7.2 FreeBSD yi silmen gerekecek içerisindeki dosyaların yedeğini almalısın fakat kullandığın server files 34k bunu 40k ya çevirmen lazım çeviremiyorsan paylaşılan 40k svf leri kurmalısın ve game complite etme işlemine en son merak salmalısın..
Ben şu client build işlemini anlamadım
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3206021-metin2-client-build-forumda-ilk.html
Bu konudaki gibimi upload edicez? Rar ın içindeki kurulum.txt dede yazılanı bu konuda açmamızı istediği include_stuff klasörüne atıp adımları sırayla yapmalımıyız? Yoksa konudaki ile alakası yok masaüstüne sadece include_stuff klasörü açıp içinde kurulum.txt dede yazdıklarını yapıp yerinimi göstericez?
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3206021-metin2-client-build-forumda-ilk.html
Bu konudaki gibimi upload edicez? Rar ın içindeki kurulum.txt dede yazılanı bu konuda açmamızı istediği include_stuff klasörüne atıp adımları sırayla yapmalımıyız? Yoksa konudaki ile alakası yok masaüstüne sadece include_stuff klasörü açıp içinde kurulum.txt dede yazdıklarını yapıp yerinimi göstericez?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...