Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Serdal denen kişiyle sorunum olmadığı gobi kendisiyle aynı dönemde oynamadım.
Olayı para ve iteme getirirsen onlara nasıl sahip olduğunu anlatacaksın. Açıkcası bedava verseniz kullanmayacağım itemlerle çarını alırım falan yapıyorsun oyunda.
Sen beni sarı zannediyorsun. Ben şuana kadar sarı bayrak olmadım. Magicial mi ne dediğin adam uzaktan seni tek keser zaten. O kadar ataklı adama değmezsin.
Ben tek başıma gelip mavide dolaşıyorum. Sen kırmızıya gelsen 20 kişi ile içerde dolaşırsın. Aradaki fark bu.
Çok konusuyorsun boş konusuyorsun ıteme bok atmak kolaydır ama mesele adam olmaktır. sendede o yok gıbı. magılnınja dedıgın kamılı zamanında kovmus oldugumuz ınsanlar yol verdıgımız ınsanlar . dun teksas baskına geldı 1 saat dayak yıyıp gıttıler bıl bakım kımde geldı herzamankı gıbı.) magıcılnınjamı ne
) gerı dondu hemen kactı 5 atak okcu ıle geldıler kırmızılar ne oldu hepsı 2 vurusuma bayıldı . sorun yok aslan bıze 200 ataklı adamlar gelıyor sana kım gelıyor muamma
![]()
Çok konusuyorsun boş konusuyorsun ıteme bok atmak kolaydır ama mesele adam olmaktır. sendede o yok gıbı. magılnınja dedıgın kamılı zamanında kovmus oldugumuz ınsanlar yol verdıgımız ınsanlar . dun teksas baskına geldı 1 saat dayak yıyıp gıttıler bıl bakım kımde geldı herzamankı gıbı.) magıcılnınjamı ne
) gerı dondu hemen kactı 5 atak okcu ıle geldıler kırmızılar ne oldu hepsı 2 vurusuma bayıldı . sorun yok aslan bıze 200 ataklı adamlar gelıyor sana kım gelıyor muamma
![]()
Savunma kısmında bama gelirsen altında kalırsın. Senin atak okçuların 2k vurabiliyor mu ? Runikli savaşçıların skill işletebiliyor mu ? Senin gibi düz 8k yemem ben kendinle karıştırma beni.
Ankayı serdalın ıtemlerı olmadıgı zamanda 1000W tek basına savasta durdu tek basına vıdeosu mevcut zaten . 2 cısı sızınde ıtemler calıntı ozaman daha bugune kadar oyle bıse duymadık sızden duyuyorum . zaten basarıya havlayan it çok olur.
Bugun teksas mavı2 bastı onları bı guzel ıcerı tıktık 3loncadan adamlar vardı teksas komple orada tabı aadamlaırn hepsını tek bı lonca olarak ıcerı tıktık.Onları burada gorursem cok kısı fotografla vıdeo aldı zaten atıcam dırek rezıl olmak ıstemezlerlde .
1000W benden 8-9K yiyor fotoğrafını attım, nasıl tek başına Anka'ya karşı savaşabilir? Serdalın hırsız olduğunu MMOMT2 Jüpiter serverinden gelen herkes bilir. Kardeşim sediği adamı nasıl soyduğunu bilmeyen mi var
Ben oyundayken size elli kez savaş yolladım bir kez kabul etmediniz şimdi konuşuyorsunuz. Teksasın ne yaptığı beni ilgilendirmez, onların ne mal olduğu turnuvalar sırasında zaten ortaya çıktı.3 de en eski profesör hırsızlardan ismail abey in öğrencileriLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Shinsoo 1.Köyde 5 Ayakla Koştular mübarek![]()
:m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)