Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Dreams-1000W-M3LeqYuzLu EFSANE :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan athper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bir ara pmleşin bence.

:m29:

Biz tarıkla hemen hemen hergün konuşuyoruz zaten pm’lik bi durum yok hoşaf seni , tarığın yazdığıyla benim yazdığım yazıyı alıntı yapmışsın , iyi güzel ama ben bi cacık çıkaramadım sende nasıl bi kafa vardırda böyle alıntı yapıp ‘’ bir ara pmleşin bence ‘’ yazmışsın. Eğoist’lik bilirsin ki (Belki bilmezsin ama acıklılayım sana , sonra mal mal ekrana bakma ) ‘’ Bencil , kendini düşünen ‘’ insanlara deniliyor.. Karaktersizlik ise ‘’ iki yüzlülük yapan , yalan söyleyen , kahpelik yapan vs. vs. vs. ‘’ kişilere söylenir.. Hırs ise ( oyundan örnek vereyim ) ‘’ Bi itemi görürsün onu almak için saatlerde ticaret yaparsın para kasarsın vs. ‘’ Burada tarık sadece kendini bi halt sanıp naylon mafya olan bi kardeşimizin , türkcesinin biraz geri olduğunu görerek ve onu düşünerek yardımcı olmak istemiş.. Senin gibi armutlarda hemen bi acık bulup bi laf sokayım çabasına girer , Birader bizim herkese verecek cevabımız vardır ALLAH’a şükür.. ‘’ Normalde bu kadar açıklayıcı konuşmam , ama karşımdaki insanların kapasitesine bakarak ona göre açıklayıcı konuşuyorum , anlıyacağın benim bulunduğum konularda acık aramanı tavsiye etmem. ‘’ Bu arada milletin ötmeyen kuşu ile klavyede ateş ettip sonra bize adres verip , kendince posta koyan kişilerin , konusundan laf çarpıtma , bana veya tarığa karşı bi tavrın varsa bireysel şekilde ulaş ve ya yaz biz gereken cevabıda sana veririz tosunum.. YANİ DİYECEĞİM O Kİ , YENİ GELİN GİBİ HEMEN TUTUP , SARILMA.. SİZİN KOYUN GÜTTÜĞÜNÜZ KADAR BENİM ÇOBAN HOPLATMIŞLIĞIM VAR…
Unutmadan söyleyim Değerli forum üyeleri bu konuşanlar tamamen sarı mağdurları sangreazul ve ecrılay (1453 du adları yenılınce lonca savasında ısım degıstıler) Bunlar sarıdayken pasif alandan cıkamıyorlardı kendı köylerinde içerden konusuyorlardı sımdı kırmızı1 re başka loncaların oldugu yere gectıler adam oldular k1 re gelin dıyorlar :D bunlar boyle komediler işte ... Başka cevap verilmicektir. İsteyen varsa tekrar lonca savası acıp ezeriz !!!

Öncelikle biliyorsun ki ( o kadar mal bi insana benzemiyorsun ) 1 2 ay boyunca loncalar level almayıp simge koyulamıyordu ve savaş yapamıyorduk 4 seviye üstü lonca olmadığı için , bu yüzden bizde 1453 loncamıza geciş yapmıştık. Biz güç için karakter yoksulu , karaktersiz insanları loncamızda bi kere barındırmayız ve ayriyetten o savaşta 2 veya 3 lonca birleştiniz , doğrumudur ? ve 15-15 olan savaşta loncamda 45 50 tane car vardı ( yan carlarla beraber ) ve ben o gün biri yanlışlıkla savaşa girmesin diye loncadan herkesi atıp sadece 15 kişi kalmıştım. Ama siz 15-15 olan savaşa 16 kişi girdiniz üstelik bineğede bindiniz. Biz Eğoist ve karaktersiz insanlar değiliz , hırs yapan insanlarda değiliz. İşimizde gücümüzde calışan insanlarız oyunu zevk , muhabbet amaclı oynarız , Eşşek gibi saatlerce şarap parası kasmam oyuna 1 TL parada yatırmam , ulan armut hoşaf hoşaf konuşuyorsun çarındaki itemler karakter yoksulu serdalın kaç paraya aldın ? Eğer senin gibi güç için hoşaftan adamları loncama toplasaydım ( topladınızda ne oldu ismail paramparça yaptı sizi ) Elinize verirdik , he şuda bi gercek ki ben bu dünyada neler gördüm neler sizde adam olacaksınız eminim buna.. BU ARADA SIKINTISI OLAN DOĞRUDAN BANA ULAŞSIN CÖZERİZ SIKINTI YOOOOOOOOOKK...
9VXg49.jpg

2. Gece 2 at yarışlarından kareler . :m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri